• Svenska
  • Hem
  • Om oss
    • Filosofi
    • Manifesto
    • Eataly och respekt
    • Eataly Stockholm
  • Restauranger
  • Matmarknad
  • Kurser
  • Nyheter
  • Boka bord

Homepage / Courses / Kurser_Feb-April

Kurser_Feb-April

Kontakt

Mån-sön: 11.00-20.30

Biblioteksgatan 5
info@eataly.se
+46 8 400 17 500

Följ oss

@eatalysthlm
NY COCKTAILKURS Vi har en nyhet som kan förgylla NY COCKTAILKURS
Vi har en nyhet som kan förgylla din måndag. I mars börjar vi med en lärorik och rolig drinkkurs! Du får lära dig göra tre olika drinkar, från redskap och metoder till hur drinkarna först skapades. Läs mer och boka på eataly.se/kurser!
DAGENS LUNCH | 145 KR En värmande högkvalitativ DAGENS LUNCH | 145 KR
En värmande högkvalitativ lunch till överkomligt pris? På La Piazza serverar vi måndag till fredag dagens lunch - en pizza och en pasta, till priset 145 kr. Välkommen förbi för att upptäcka dagens rätter kl. 11.00-15.00!
VENCHIPRALINER I början av 1878 öppnade chokladm VENCHIPRALINER
I början av 1878 öppnade chokladmästaren Silvano Venchi sin egen chokladaffär i sin hemstad Torino. Sedan dess har @venchi1878 kombinerat regionala recept och de finaste naturliga ingredienserna för att skapa sin högkvalitativa choklad.

Upptäck den hyllade chokladen världen över i vår matmarknad. Där kan du plocka ihop dina favoriter, från krämig mörk choklad och tiramisú till pistasch och cremino.
REGIONALA VINPROVNINGAR Lazio, Piemonte, Lombardie REGIONALA VINPROVNINGAR
Lazio, Piemonte, Lombardiet, Toscana…vår vinresa genom Italien fortsätter! Varje onsdag besöker vi en ny region med tre glas vin och en tagliere med streetfood från regionen. Pris: 275 kr/person. När: Onsdagar kl. 18.00. Boka din plats på eataly.se!

Har du någon favorit bland Italiens olika regioner?
PARMIGIANO REGGIANO DOP Du har säkert rivit Parmi PARMIGIANO REGGIANO DOP
Du har säkert rivit Parmigiano Reggiano över pastan hundratals gånger. Men vet du hur denna världsberömda ost tillverkas och var den kommer ifrån? Tack vare vårt samarbete med @itastockholm har du möjlighet att lära dig mer om Italiens bästa produkter, den här gången parmesanost: 🧀 👇
.
.
.
Parmigiano Reggiano DOP, ”kungen av ostar”, kan endast produceras i certifierade områden runt Emilia-Romagna, från slätterna till bergen mellan floderna Po och Reno. Där producerar småskaliga mjölkgårdar mjölk av exceptionell kvalitet från kor som endast äter lokalt gräs. För att skapa varje hjul lagrar osttillverkare ca 600 liter (!) mjölk i minst 12 månader innan testning och certifiering. Resultatet? En ost med en symfoni av komplexa smaker och texturer.

Upptäck mängder av äkta parmesanost i vår matmarknad, varje dag kl. 11.00-20.30.

@italiancrafted @italiantradeagency #ItalianCrafted #MadeInItaly #AuthenticItalian
PIZZAKURS Hur får man till den perfekta pizzan? V PIZZAKURS
Hur får man till den perfekta pizzan? Varje torsdag kan du lära dig det av vår egen expert Simone i vår matlagningsskola! Under tre timmar får du lära dig allt ifrån mjölsorter och knådningsteknik till toppings och knep att ta med hem. Kursen startar med bubbel och tilltugg och avslutas med vin och ditt eget pizzaresultat! Alkoholfria alternativ finns.

Redo att bli pizzaproffs? Läs mer och boka på eataly.se/kurser 👨‍🍳👩‍🍳
BACI PERUGINA Har du smakat kärlekens pralin "bac BACI PERUGINA
Har du smakat kärlekens pralin "baci"? Den högkvalitativa pralinen, vars namn betyder "kyssar" inkluderar romantiska meddelanden, högkvalitativa ingredienser och en kärlekshistoria. Tillsammans med @itastockholm berättar vi mer om Italiens fantastiska produkter, den här gången Baci Perugina. Läs mer nedan! 🍫👇
.
.
.
För nästan 100 år sedan uppfann Luisa Spagnoli de perfekta små chokladpralinerna med kärleksmeddelanden gömda inuti till sin hemliga älskare. De fick namnet Baci, italienska för "kyssar". Än idag anses Bacio Perugina fortfarande vara älskarens pralin. Pralinerna tillverkas i Perugia och består av mörk choklad, gianduja (chokladhasselnötkräm) och hasselnötter. Precis som förr hittar du i varje pralin olika kärleksfulla fraser att ge till din älskade!

@italiantradeagency @italiancrafted
EATALY STHLM FYLLER 3 ÅR Grattis på födelsedage EATALY STHLM FYLLER 3 ÅR
Grattis på födelsedagen till oss! Idag för tre år sedan öppnade vi äntligen upp dörrarna till vårt italienska mattempel i hjärtat av Stockholm. I år kan vi inte fira med dig som vanligt, men vi är glada över att kunna dela vår italienska mat- och kulturupplevelse med dig, varje dag.

Berätta gärna, vilket är ditt bästa minne från Eataly Stockholm?
TORTELLINI AL PARMIGIANO Små fyllda knyten i krä TORTELLINI AL PARMIGIANO
Små fyllda knyten i krämig parmesansås. Vi pratar om vår tortellini! Pastaknytena med ursprung från Emilia Romagna både värmer i vinterkylan och ger en perfekt start på veckan. Vill du få hem lunchen hittar du oss både på @ubereats och @wolt.sverige!
Facebook
Copyright © 2018-19 Eataly Stockholm AB | VAT SE559067181301 | All Rights Reserved | Powered by Eataly Net
Integritetspolicy
FÖLJ OSS PÅ :
  • Hem
  • Om oss
    • Filosofi
    • Manifesto
    • Eataly och respekt
    • Eataly Stockholm
  • Restauranger
  • Matmarknad
  • Kurser
  • Nyheter
  • Boka bord