LA FRUTTA & LA VERDURA: FRUKT OCH GRÖNSAKER FRÅN HEDENBYS

Närodlad frukt och grönsaker från Eatalys egna odlingar, även unika sorter som är svåra att hitta utanför odlingsområdet. Vi väljer ut produkter efter säsong och kvalitet från våra jordbrukare och producenter som delar vår kärlek till färska och hälsosamma produkter.

I LATTICINI: MJÖLKPRODUKTER FRÅN WAPNÖ

Färsk mjölk, grädde, smör och yoghurt finns i vår mjölkavdelning. Mjölkprodukterna kommer från svenska gården Wapnö som arbetar enligt vår filosofi att glada djur ger goda produkter.

I SALUMI & I FORMAGGI: CHARKUTERIER OCH OSTAR

Italien har en lång historia och tradition inom området ost och salumi (charkuterier). Vi på Eataly respekterar den traditionen genom att importera de bästa charkuterierna och finaste ostarna som Parmigiano Reggiano, Grana Padano, Pecorino Romano, Prosciutto di San Daniele och Culatello bland andra.

LA PESCHERIA: FISK & SKALDJUR FRÅN BERGFALK

Precis som Nando Fiorentini, vår pescivendolo (fiskhandlare) i Turin, arbetar fiskhandlarna från Bergfalk tills de har hittat den finaste fisken och skaldjuren. På Eataly vet vi allt om kvalitet och färskhet.

LA MACELLERIA: KÖTT FRÅN BERGFALK

Även här har vi valt att arbeta med Bergfalk för att leverera det bästa köttet från hållbara gårdar där djuren får vistas ute och behandlas bra. Välmående djur och mark har en direkt påverkan på köttets smak och kvalitet när det till slut hamnar på matbordet och i din mun.

LA PANETTERIA: BAGERIET

Varje dag kommer nybakat bröd från vårt bageri till alla Eatalys restauranger, delikatessdiskar och vår matmarknad. Hemligheten är en specialanpassad vedeldad ugn, italienskt ekologiskt mjöl från Mulino Marino och vår unika surdeg, lievito madre. Så förvandlas mjöl och vatten till italienskt bröd.

PASTA FRESCA: FÄRSK PASTA

Eftersom vi på Eataly älskar pasta... Vi erbjuder ett urval av färsk pasta inspirerad av alla regioner i Italien, till exempel orecchiette från Puglia, tortellini från Emilia Romagna och plin från Piemonte. Vårt färska pastaval är som en resa till Italien!