I LATTICINI: MJÖLKPRODUKTER FRÅN WAPNÖ

Färsk mjölk, grädde, smör och yoghurt finns i vår mjölkavdelning. Mjölkprodukterna kommer från svenska gården Wapnö som arbetar enligt vår filosofi att glada djur ger goda produkter.

I SALUMI & I FORMAGGI: CHARKUTERIER OCH OSTAR

Italien har en lång historia och tradition inom området ost och salumi (charkuterier). Vi på Eataly respekterar den traditionen genom att importera de bästa charkuterierna och finaste ostarna som Parmigiano Reggiano, Grana Padano, Pecorino Romano, Prosciutto di San Daniele och Culatello bland andra.

PASTA FRESCA: FÄRSK PASTA

Eftersom vi på Eataly älskar pasta… Vi erbjuder ett urval av färsk pasta inspirerad av alla regioner i Italien, till exempel orecchiette från Puglia, tortellini från Emilia Romagna och plin från Piemonte. Vårt färska pastaval är som en resa till Italien!

LA FRUTTA & LA VERDURA: FRUKT OCH GRÖNSAKER FRÅN ORTOBRA

Närodlad frukt och grönsaker från Eatalys egna odlingar, även unika sorter som är svåra att hitta utanför odlingsområdet. Vi väljer ut produkter efter säsong och kvalitet från våra jordbrukare och producenter som delar vår kärlek till färska och hälsosamma produkter.