EATALYS PRESENTKORT

Ge matälskarna i ditt liv möjligheten att njuta av våra kockars tillagade rätter på våra restauranger, shoppa italienska produkter i vår marknad och gå kurser i La Scuola, vår matlagningsskola!

 

LÄS MER

HEMLEVERANS MED AMOI

Få hem alla dina italienska favoritprodukter, direkt till din dörr. Nu kan du beställa våra produkter genom AMOI, varje dag för hemleverans, från Pasta di Gragnano och fina olivoljor till pesto och regionala kakor

 

LÄS MER

LA PASTA, IL RISO E I CERIALI: PASTA, RIS OCH GRYN

Ingredienserna är för det mesta bara mjöl och vatten men pasta är en sann konst som inbegriper form, storlek och regioner. Och den perfekta risotton? I vår matmarknad finns de bästa sorterna av arborioris och carnaroliris för en krämig risotto, olika gryn samt 200 sorters pasta, glutenfri inkluderat.

LE SALSE E I CONDIMENTI: SÅSER OCH KRYDDOR

Våra såser och kryddor tillagas enligt traditionella metoder och efter originalrecept. Den höjer även den bästa ingrediens till perfektion. Varje sås förbereds med expertkunskap och levereras till dig. Från pesto di prà till salsa all’Amatriciana, så känner du Italien i varje tugga.

L’OLIO EXTRAVERGINE DI OLIVA: EXTRA JUNGFRUOLIVOLJA

Hos Eataly kan vi stolt presentera runt 55 sorter av extra jungfruolivolja från producenter som endast använder italienska oliver. Vi har det största sortimentet av gårdsproducerade olivoljor, många av oliverna är handplockade i traditionellt jordbruk och enligt lokala traditioner.

I DOLCI: SÖTT

Vi arbetar med Italiens bästa varumärken för sötsaker, småkakor och choklad. Alla våra lokala producenter har lång erfarenhet och använder regionala ingredienser, som ursprungsmärkta hasselnötter från Piemonte, pistaschmandel från Sicilien och citrusfrukt från italienska kusten. Varje sötsak bär på en bit historia och tradition.