Kurser

Kurser

 

SOMMARKURSER

Det finns alltid något nytt att lära och uppleva i vår skola La Scuola, även i sommartid! Varje vecka erbjuder vi tre upplevelser där du får lära dig göra – och smaka – några av Italiens mest ikoniska rätter: tiramisù, klassisk pizza och färsk pasta. Vänligen notera att alla kurser kommer hållas på engelska.

Gör dig redo för ett besök i Italien hos oss genom att lära dig mer om och tillaga någon av rätterna nedan:

 

LAB EXPERIENCE – TIRAMISÙ
Varje tisdag från och med den 16 juni kan du lära dig göra en perfekt tiramisù med vår köksmästare i vår restaurang. Under kursen lär du dig alla hemligheter och knep, samt hur du kombinerar savoiardikex, kaffe och mascarpone på bästa sätt. I slutet av kursen får du njuta av din egen kreation, och vi lovar dig – den kommer vara alldeles utsökt!

När: Varje tisdag med start 16 juni, kl. 15.00-16.00
Pris: 
250 kr/person
Deltagare:
 Max 10 personer

 

LAB EXPERIENCE – PIZZA
Varje torsdag från och med den 18 juni kan du under en timme lära dig att göra Italiensk kanske mest kända rätt: pizza! Kursen hålls i vårt eget bageri där du, tillsammans med våra pizza makare, får knåda degen och toppa pizzan med färska ingredienser. I slutet av kursen får du givetvis njuta av din pizza!

När: Varje torsdag med start 18 juni, kl. 15.00-16.00
Pris: 
300 kr/person
Deltagare:
 Max 10 personer

 

HANDS-ON 3 TIMMAR – FÄRSK ÄGGPASTA
För att göra färsk pasta behöver du högkvalitativa ingredienser och en välgjord deg, men framför allt: öva! Följ med La Scuolas kock i denna interaktiva workshop där du får lära dig göra olika varianter av färsk pasta, alldeles själv!

När: Varje måndag med start 6 juli, kl. 18.00-21.00 
Pris: 
795 kr/person
Deltagare:
 Max 10 personer

 

Betala med presentkort

Om du vill använda ett presentkort för att betala för en kurs, gör såhär:
1. Klicka på bokningsknappen, välj kursen du är intresserad av och se om platser finns lediga (går det att boka så finns det)
2. Mejla lascuola@eataly.se, skriv ditt namn, kursen du vill gå på, datum, eventuella allergier och att du vill betala med presentkort.
3. Vi bokar in dig och skickar en bekräftelse till angiven email-adress.
4. Samma dag som kursen, kom lite tidigare för att betala med ditt presentkort. Det gör du i våra kassor.
5. Vi lär oss om italiensk matkultur tillsammans!

 

Gruppevenemang och team building

På Eataly erbjuder vi möjligheten att boka skolan för gruppevenemang. Vänligen kontakta lascuola@eataly.se för mer information och andra frågor.

Kurser

 

 


Vår prioritet är, och kommer alltid vara, våra kunders och medarbetares hälsa och säkerhet. Precis som du bevakar vi noggrant utvecklingen och effekterna av COVID-19 och följer de riktlinjer som ges av myndigheter och hälsoorganisationer. För närvarande har vi därför valt att fortsätta med våra matlagningskurser på La Scuola med följande åtgärder:

Vi har minskat antal kursdeltagare för att kunna hålla ett säkert avstånd.

Alla deltagare som känner sig sjuka eller känner av minsta symptom uppmanas att stanna hemma. Vi erbjuder då återbetalning eller möjligheten att komma ett senare tillfälle (i mån av plats).

Förbättrade rengörings- och saneringsprotokoll med mer frekvent rengöring av bord, bänkar, stolar, lådor, vagnar och andra ytor som ofta berörs.

Proaktiv och interaktiv utbildning om hälsa och säkerhet med vår lokala personal (inklusive mer djupgående utbildning om korrekt handtvättsteknik).

Vid frågor, tveka inte att kontakta oss på lascuola@eataly.se.