Kurser

LA SCUOLA HÅLLER ÖPPET

Vår prioritet är, och kommer alltid vara, våra kunders och medarbetares hälsa och säkerhet. Precis som du bevakar vi noggrant utvecklingen och effekterna av COVID-19 och följer de riktlinjer som ges av myndigheter och hälsoorganisationer. För närvarande har vi därför valt att fortsätta med våra matlagningskurser på La Scuola med följande åtgärder:

Vi har minskat antal kursdeltagare för att kunna hålla ett säkert avstånd.

Alla deltagare som känner sig sjuka eller känner av minsta symptom uppmanas att stanna hemma. Vi erbjuder då återbetalning eller möjligheten att komma ett senare tillfälle (i mån av plats).

Förbättrade rengörings- och saneringsprotokoll med mer frekvent rengöring av bord, bänkar, stolar, lådor, vagnar och andra ytor som ofta berörs.

Proaktiv och interaktiv utbildning om hälsa och säkerhet med vår lokala personal (inklusive mer djupgående utbildning om korrekt handtvättsteknik).

 

Vid frågor, tveka inte att kontakta oss på lascuola@eataly.se. Läs mer om våra kurser nedan:


 

Vi tror att ju mer du vet om det du äter, desto mer kan du njuta av det. Därför vill vi att du ska upptäcka vår mat, våra kockar och våra producenter som inspirerar oss!

Till vår matlagningsskola är alla åldrar välkomna. Lär dig att forma gnocchi, laga traditionella italienska rätter, uttala ”bruschetta” som en äkta italienare och känna skillnaden på en extra jungfruolivolja från Toscana och Sicilien. Läs mer om våra kurser längre ner!

Om du vill betala med ett presentkort, vänligen läs om hur du gör längst ned på sidan. 

Kurser

Matlagningskurser | 795 kr

Hands-on: Färsk äggpasta

Hands-on: Färsk pasta

Hands-on: Gnocchi

Hands-on: Pizza

Hands-on: Det vegetariska köket

Kurser för familj och barn

För familjer: färsk äggpasta | 295 kr

För barn: hemgjord pizza | 245 kr

Provsmakningskurser

Prosecco 3 glas | 345 krSe broschyr

 

Betala med presentkort

Om du vill använda ett presentkort för att betala för en kurs, gör såhär:
1. Klicka på bokningsknappen, välj kursen du är intresserad av och se om platser finns lediga (går det att boka så finns det)
2. Mejla lascuola@eataly.se, skriv ditt namn, kursen du vill gå på, datum, eventuella allergier och att du vill betala med presentkort.
3. Vi bokar in dig och skickar en bekräftelse till angiven email-adress.
4. Samma dag som kursen, kom lite tidigare för att betala med ditt presentkort. Det gör du i våra kassor.
5. Vi lär oss om italiensk matkultur tillsammans!

 

Gruppevenemang och team building

På Eataly erbjuder vi möjligheten att boka skolan för gruppevenemang. Vänligen kontakta lascuola@eataly.se för mer information och andra frågor.

Kurser