Kurser

Kurser

VÅRA KURSER

Det finns alltid något nytt att lära och uppleva i vår skola La Scuola!

Varje vecka erbjuder håller vi i ett flertal klasser du får lära dig göra – och smaka – några av Italiens mest ikoniska rätter. Från färsk pasta och hemgjord pizza till proseccoprovning och kurser för barn.

Läs mer om alla kurser och boka en plats genom att klicka på knappen nedan. För frågor, vänligen mejla lascuola@eataly.se. Går det inte att boka en kurs är den tyvärr helt fullbokad. Du kan läsa mer om våra åtgärder angående covid-19 längst ned på sidan.


SE KURSER

 

 

Betala med presentkort

Om du vill använda ett presentkort för att betala för en kurs, gör såhär:

1. Klicka på bokningsknappen, välj kursen du är intresserad av och se om platser finns lediga (går det att boka så finns det)
2. Mejla lascuola@eataly.se, skriv ditt namn, kursen du vill gå på, datum, eventuella allergier och att du vill betala med presentkort.
3. Vi bokar in dig och skickar en bekräftelse till angiven email-adress.
4. Samma dag som kursen, kom lite tidigare för att betala med ditt presentkort. Det gör du i våra kassor.
5. Vi lär oss om italiensk matkultur tillsammans!

Vill du köpa ett presentkort? Välkommen in till vår marknad och vänligen prata med vår personal i kassan så hjälper de dig. Läs mer om våra presentkort här.

 

Gruppevenemang och team building

Om du vill göra något speciellt och annorlunda med ditt företag, kom då på matlagningskurs på Eataly Stockholm! På Eataly erbjuder vi möjligheten att boka skolan för gruppevenemang, privata event, födelsedagsfester och konferenser. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt event här.

Vänligen kontakta lascuola@eataly.se för mer information och andra frågor.

Kurser

 

 


Vår prioritet är, och kommer alltid vara, våra kunders och medarbetares hälsa och säkerhet. Vi har valt att fortsätta med våra matlagningskurser på La Scuola och följer samtliga rekommendationer med minskat antal deltagare och förbättrade rengörings- och saniteringsprotokoll. Vi uppmanar alla deltagare som känner sig sjuka att stanna hemma. Vi erbjuder då återbetalning eller möjligheten att komma ett senare tillfälle (i mån av plats).

Vid frågor, tveka inte att kontakta oss på lascuola@eataly.se.