Manifesto

0. VI ÄR FÖRÄLSKADE I MAT

Vi älskar mat och dryck av högsta kvalitet. Vi uppskattar historierna om maten, människorna som producerar den och platserna som råvarorna kommer ifrån.

1. MAT FÖR OSS SAMMAN

God mat för oss alla samman och hjälper oss att hitta en gemensam nämnare. Vi tror att en av de största källorna till glädje är vad som sker i samvaron runt middagsbordet.

2. VÅR PASSION HAR BLIVIT VÅRT JOBB

Vår passion har alltid varit mat och dryck. Nu får vi jobba med det vi älskar. Hur lyckligt lottade är inte vi?

3. LIVSKVALITET - KVALITETSPRODUKTER!

Genom att erbjuda de bästa produkterna som vi kan hitta förbättrar vi våra egna liv och ger ett mervärde till er vardag. Kliv in i en värld omgiven av kvalitet: det innebär kvalitetsråvaror, kvalitetsdryck och slutligen kvalitetstid.

4. VI VÄNDER OSS TILL ALLA

Oavsett om du är här för att köpa bröd, förbereda en påkostad middag eller sitta ner för att njuta av en måltid, vill vi att detta ska kännas som din plats. Vi vill att du ska känna dig bekväm, glad och inspirerad av varje besök.

5. ÄTA. HANDLA. LÄRA.

Vi är en plats full av berättelser. Här kommer du inte bara upptäcka vad du älskar, du får också lära dig om det du älskar.

6. VI GÖR DETTA TILLSAMMANS

Det du shoppar varje dag hos oss avgör vad vi kommer att lagra på våra hyllor framöver. När du kräver kvalitet, när du stödjer lokala bönder, fiskare, slaktare, bagare och osttillverkare - då skapar vi tillsammans en bättre miljö!

7. VÅRA TRE LÖFTEN TILL DIG

1. Val - vi har ett stort utbud av mat och dryck av högsta klass. 2. Tillgång - vi erbjuder de bästa produkterna till lägsta möjliga pris. 3. Kunskap - vi känner att det inte bara är viktigt att vi kan allt om våra produkter utan att vi också förmedlar den kunskapen och passionen vidare till våra gäster. Vi delar med oss av historierna från våra producenter om råvarorna och platserna som de kommer ifrån. Ju mer du vet, desto mer kan du njuta.

8. VI VILL FÖRTJÄNA DITT FÖRTROENDE VARJE DAG

Vi lovar att vara ärliga. Vi kommer aldrig att uppmuntra dig att handla mer än du behöver.

9. VÅRT MÅL

Vi vill ha dig som kund hela livet. Lättaste vägen att nå dit är att erbjuda den bästa maten och drycken i vår unika atmosfär där du kan upptäcka och utveckla dina smaker.