CAFFÈ VERGNANO

Italiens äldsta kaffeföretag som sedan 1882 drivs av familjen Vergnano. Företagets fokus är att bevara tradition och innovation genom att främja kaffekulturen i Italien och i hela världen, vilket de har gjort med stor framgång de senaste 130 åren. Vår kaffebar med inspiration från Italiens traditionella caféer har en meny med klassiska kaffedrinkar som kan beställas i olika blandningar.

IL CIOCCOLATO E GELATO VENCHI

Venchi grundades i Piemonte 1878 och tillverkar choklad efter traditionellt recept med de finaste naturliga ingredienserna. Från Venchis delikatessdisk hos Eataly kan du beställa allt från en enstaka chokladbit till en specialanpassad ask som present till dig själv eller någon annan som du tycker om.

LA PIZZA ALLA PALA & FOCACCIA

Våra bagare bakar vår unika pizza alla pala varje dag, en berömd street food-rätt från Rom som är älskad i hela Italien. Pizzan med den tunna knapriga degen är uppkallad efter ”la pala”, pizzaspaden i trä som den serveras på. Eatalys bageri har också ett stort sortiment av focaccia och focaccia ripiena som bakas enligt traditionell metod från Genova.

MOZZARELLA BAR

Vår mozzarellabar erbjuder ett urval av färsk mozzarella som regelbundet anländer till Stockholm för att säkerställa maximal färskhet. Men vår Mozzarella Bar är också fylld med dess krämiga syskon; stracciatella, burrata och bocconcini. Här kan du upptäcka de gamla traditionerna bakom produktionen, njut av utsökt mozzarella på La Piazza eller ta med lite hem!

CRUDO BAR - FISK & SKALDJURSBAR

I vår fisk- och skaldjursbar vill vi presentera ett nytt sätt att njuta av rå fisk, på ett enkelt och rent sätt. Nyckeln till alla fiskrätter är kvalitet, särskilt om den serveras rå. Bra fisk doftar som havet, inte som “ fisk” och har ett lent, fast kött. Vår fisk rensas och filéas på plats för att säkerställa att du får den allra bästa produkten. Och som alltid kan du prata med våra experter, vårt team vill gärna prata om dagens fångst.