CAFFÈ VERGNANO

Italiens äldsta kaffeföretag som sedan 1882 drivs av familjen Vergnano. Företagets fokus är att bevara tradition och innovation genom att främja kaffekulturen i Italien och i hela världen, vilket de har gjort med stor framgång de senaste 130 åren. Vår kaffebar med inspiration från Italiens traditionella caféer har en meny med klassiska kaffedrinkar som kan beställas i olika blandningar.

IL CIOCCOLATO E GELATO VENCHI

Venchi grundades i Piemonte 1878 och tillverkar choklad efter traditionellt recept med de finaste naturliga ingredienserna. Från Venchis delikatessdisk hos Eataly kan du beställa allt från en enstaka chokladbit till en specialanpassad ask som present till dig själv eller någon annan som du tycker om.

LA PIZZA ALLA PALA & FOCACCIA

Våra bagare bakar vår unika pizza alla pala varje dag, en berömd street food-rätt från Rom som är älskad i hela Italien. Pizzan med den tunna knapriga degen är uppkallad efter ”la pala”, pizzaspaden i trä som den serveras på. Eatalys bageri har också ett stort sortiment av focaccia och focaccia ripiena som bakas enligt traditionell metod från Genova.

LA GASTRONOMIA

På La Gastronomia hittar du allt du behöver för en god lunch i farten. Här finns en salladsbar där du kan göra fräscha sallader på säsongens ingredienser, italienska klassiker redo att värmas på bara några minuter och en mängd dryck.