Chef Mirko Giudi

Upplev regionen Marche för en kväll

Fyrarättersmiddag med regionstema Marche Böljande landskap med medeltida byar, höga berg och en kuststräcka med turkosblått hav. Marche kan vara …

Lär dig använda allt av osten, kryddorna och brödet

Amici, låt oss ta vara på alla produkter och arbeta tillsammans för att minska matsvinnet! Mycket av det vi äter …

Månadens gästspel: Juni

I juni får vi återbesök av rese- och vinjournalisten Åsa Johansson som kommer hela vägen från Florens för att delge …

Hur du väljer den perfekta olivoljan

Vi erkänner – vårt stora sortiment av extra jungfruolivolja kan vara lite skrämmande! Men oroa dig inte, vi hjälper dig …

Upptäck vårens grönsaker

Våren är äntligen här med fågelkvitter, längre dagar och – vår favorit – nya färgglada grönsaker. Efter en lång vinter …

Jobba hos oss!

Är du service-minded, en bra lagspelare och älskar italiensk mat? Då söker vi dig! Nu behöver vi utöka vårt härliga …

Amanda Östervall med konstverk

Amanda Östervall ställer ut på Eataly

Under Stockholm Art Week ställer Amanda Östervall ut sina verk på restaurang Prima. Den 9-14 april kan du se konsten …

Påsken i Italien: La Pasqua

I Italien är Pasqua helgdagen som firas med familj, vänner och god mat. Solen börjar värma, himlen är blå och …

Påskchoklad

Kom i påskstämning

Påsken närmar sig med stormande steg – dags att komma i påskstämning! Marknaden, restaurangerna och skolan på Eataly är fyllda …

Månadens gästspel april

I april får vi återbesök av underbara Åsa Johansson som kommer hela vägen från Florens för att delge sina unika …

La Colomba di Pasqua at Eataly Stockholm

La Colomba di Pasqua

Varje år väntar vi ivrigt på Colomba di Pasqua eller ”Påskduvans” återkomst. I Italien är denna söta tårta ett tecken …

Meet Eataly Stockholm producers

Möt våra producenter

På Eataly är vi stolta över att kunna erbjuda de bästa italienska produkterna från våra regionala lantbrukare, bagare och pastatillverkare. …