15 år med italienska specialiteter – Eataly firar födelsedag!

Eataly firar 15 år. Under mer än ett decennium har Eataly verkat för att sprida det italienska kökets främsta maträtter och unika smaker till världen. För att fira denna milstolpe erbjuds flera välsmakande aktiviteter under sista veckan i januari – kom och fira med oss!

 

 

Smakprovningar i matmarknaden, specialmiddagar, en särskilt utformad meny, kurser och mycket mer. Kolla in alla erbjudanden och aktiviteter i överblicken nedan och planera in ett delikat firande med Eataly Stockholm.

 

 

ÄT

Välgörenhetsmiddag (26 januari)

Sedan 2007, då vår första butik slog upp dörrarna i Turin, har vi växt och spridit italiensk gastronomi över hela världen – till alla. På Eataly är vi av övertygelsen att mat förenar oss. Därför anordnar vi en välgörenhetsmiddag där vi samlar in pengar till Min Stora Dag. Under denna insamlingsmiddag spelar en pianist och en specialutformad meny serveras i vår huvudrestaurang från 18.00. Stöd Min Stora Dag genom att äta gott. För alla är värda glädjefyllda upplevelser.

 

SPECIALMENY UNDER VÄLGÖRENHETSMIDDAGEN:
Mix med Italiensk Antipasti
Risotto med svamp och tryffel 
Tiramisu

PRIS: 455 SEK (per person)
I år vill vi fira vår födelsedag med alla. Stöd oss för att skapa ett glädjerikt och utsökt minne för dig själv, dina barn och alla unga vuxna!

Säkra din bokning till specialmenyn här  

eller, boka bord i restaurangen för att äta från den vanliga menyn här:

20 % av försäljningen från specialmenyn och 10 % av restaurangens totala försäljning under middagen kommer att doneras till Min Stora Dag.

 

 

Tårtkalas (27 januari)

Det bästa sättet att fira är förstås med tårta. Kom förbi klockan 15.00 den 27 januari för din alldeles egna tårtbit.

Barn äter gratis (hela veckan)  

Alla barn under 6 år äter en barnmåltid gratis (spaghetto eataly eller pizza margherita i barnportion).

Choklad till kaffet (hela veckan) 

Köper du en kaffe i vår kafeteria så bjuder vi på en chokladbit till kaffet.

.

HANDLA

Smakprover (hela veckan)

Gratis är gott så kom förbi vår matmarknad så bjuder vi på diverse smakprover.  Varje dag finns ett tillfälle att prova vår matmarknads unika sortiment. Kom för dagliga provningar som får din inre gourmand glad.

 

Rabatt för restaurangbesökare (hela veckan)

För dig som äter i vår restaurang erbjuder vi 15% rabatt på produkterna i vår matmarknad.

 

 

LÄR

La Scuola

Fira med att förvärva ny kunskap. Veckans kurser är många och det finns något för alla. Registrera dig här för en ultimat matlagningsupplevelse.

 

 

 

Ät. Handla. Lär.
Kom och fira med oss!