Fira alla hjärtans dag med italienskt på Eataly

middag på alla hjärtans dag i stockholm

Finns det något mer romantiskt än italienskt? Inte enligt oss!

Gör som italienarna och visa din kärlek med mat: bjud den du tycker om på en god middag hemma, ta med din älskade för en romantisk måltid i vår vackra restaurang, eller ge bort en rolig upplevelse i vår matlagningsskola att gå på tillsammans.

Upptäck hur du kan fira alla hjärtans dag i Italiens tecken med Eataly Stockholm nedan:

stockholms vackraste restaurang

Bjud på en romantisk måltid på La Piazza

Inget säger kärlek som en italiensk middag. Njut av en smaklig alla hjärtans dag med Italiens bästa klassiker, viner och nyskakade drinkar på La Piazza – vårt italienska torg med glittrande kristallkronor och gemytlig stämning i en av Stockholms vackraste restauranger.

12-14 februari, serverar vi dessutom alla våra pizzor i hjärtform. Kom förbi för extra kärleksfull pizza!

BOKA DITT BORD

Ge bort en matupplevelse att dela tillsammans

Njut av varandras sällskap och lär er laga italiensk mat tillsammans! Upptäck spännande vinprovningar, trerättersupplevelser och pasta- eller pizzakurser i vår matlagningsskola nedan.

UTFORSKA KURSER

presentkorg med delikatesser till alla hjärtans dag middagen

Laga italienskt till hemmadejten

Inget säger “jag älskar dig” som en hemlagad måltid. Skäm bort din favorit på alla hjärtans dag genom att plocka ihop dina, eller hens, favoritingredienser och bjud på en matupplevelse hemma.

I vår matmarknad hittar du både inspirerande recept och de bästa italienska produkterna. Perfekt pasta, italiensk ost- och charkbricka, ljuvliga desserter och mycket mer – här finns allt du behöver för en given succé. Kom förbi och prata med vår personal för fler tips!

Tre recepttips:

1. Tagliatelle al bolognese

2. Risotto allo Zafferano – Saffansrisotto

3. Hemgjord pizza Margherita

italiensk lyxchoklad till alla hjärtans dag

Överraska med italiensk choklad

Choklad funkar alltid. Så är det bara! Särskilt om det är italiensk lyxchoklad.

Italienska chokladmästaren Venchi har tillverkat hantverksmässig choklad på Turins finaste ingredienser ända sedan slutet på 1800-talet. Kom förbi vår matmarknad och plocka upp en gåva full av smak, traditioner och kärlek.


Välkommen till Eataly Stockholm, bara ett stenkast från Stureplan, för att fira alla hjärtans dag hela veckan! Buon San Valentino!