Dagens lunch

Ute efter en snabb, god lunch i hjärtat av Stockholm till överkomligt pris? Upptäck dagens lunch på Eataly Stockholm!  Varje måndag till fredag kl. 11.00-15.00 erbjuds ett antal utsökta rätter på både La Piazza och La Piazzetta tillagade av högkvalitativa råvaror till ett specialpris.

Upptäck våra erbjudanden nedan, boka sedan ditt bord för att njuta av en utsökt kvalitetsmåltid till din lunch.

LA PIAZZA

I hjärtat av Eataly Stockholm ligger La Piazza, piazzan som hämtar inspiration från ett livligt italienskt torg där vänner och familj samlas för att umgås över ett glas vin och en bit mat.

Måndag till fredag kl. 11.00-15.00 erbjuds en ny pastarätt och pizza till specialpriset 145 kr.

 

 

LA PIAZZETTA

På vår mysiga italienska trattoria La Piazzetta serveras högkvalitativa italienska klassiker i en intim miljö.

Måndag till fredag kl. 11.00-15.00 erbjuds dagens lunch till priset 145 kr. Välj mellan tre rätter som byts varje dag, från dagens vegetariska rätt till vår pastaspecial.

 

 

 

 

Har du frågor eller behöver hjälp, mejla info@eataly.se eller ring +46 8 400 17 500 så hjälper vi dig!


Vi fortsätter att göra det vi gör bäst och respekterar alla officiella riktlinjer för att möta den nuvarande situationen på ett säkert sätt. Det innebär förbättrade rengörings- och saneringsprotokoll, proaktiv och interaktiv utbildning om hälsa och säkerhet med vår lokala personal samt proaktiv social distansering genom att placera alla bord med minst en meters mellanrum i enlighet med säkerhetsbestämmelser.