Hur du äter, handlar, lär på Eataly

Hej Stockholm och Sverige, har du varit på Eataly än? Bli expert på vår saluhall med hjälp av vår guide! I gamla Röda Kvarns lokaler på Biblioteksgatan i Stockholm hittar du två våningar att utforska när du äter, handlar och lär dig allt om den bästa italienska maten och drycken!

Få en smak av våra erbjudanden nedan, sen kan du utforska vår livliga marknad!

ÄT

Tre restauranger, tre matbarer och ett café (inklusive glass)

Eataly Stockholm breder ut sig på 3,000 kvadratmeter och har tillräckligt med matställen för att du snart ska vilja komma tillbaka. Vi har samlat älskade klassiker under ett och samma tak, som La Pizza & La Pasta med napolitansk pizza från Rossopomodoro och traditionella pastarätter. La Piazza erbjuder det bästa av Eataly med allt från antipasti, primi och secondi och en bar du inte vill missa!

Hungrig? Se alla restauranger och matställen här.

Spaghetto Eataly

HANDLA

Mer än 2,000 produkter från Italien och Sverige

Efter att ha smakat på den regionala italienska maten, kan du hitta samma ingredienser på saluhallens hyllor, som våra kockar använder, allt från färsk mozzarella till bronsvalsad pasta. Eataly Stockholm erbjuder både lokala och italienska produkter, precis som alla andra våra saluhallar världen över. Under de senaste veckorna, månaderna och till och med åren, har våra experter letat upp mat och dryck av hög kvalitet från små hållbara jordbrukare och producenter i hela Italien. Detta ackompanjerat av hantverksmässiga produkter från lokala producenter som vi lärt oss att älska.

Få en smak av saluhallen!

LÄR

Gratis smakprover i saluhallen och matlagningskurser i La Scuola

Efter gratis smakprov och råd i vår saluhall och efter att ha kollat in matlagningskurserna i La Scuola di Eataly med Ernestomeda, kan du ta med dig Eatalyupplevelsen och återuppleva den hemma. Så gott som dagligen finns olika producenter på plats och erbjuder smakprov. Du får tillfälle att lära dig produktens historia, provsmaka innan du köper den och dessutom receptförslag.

Anmäl dig sedan till en kurs som leds av våra experter i matlagningsskolan. Ta en tur till Italien utan själva flygresan, då lokala och italienska ingredienser förvandlas till traditionella recept inför dina ögon.

Upptäck kommande kurser och event!

Eataly Stockholm lasses