Just nu på Eataly

RESTAURANGER

LA PIAZZA: NYÖPPNING 1 SEPTEMBER

Den 1 september öppnar vi äntligen upp vårt livliga, italienska torg: La Piazza! Restaurangen hämtar inspiration från ett livligt italienskt torg där vänner och familj samlas för att umgås över ett glas vin och en bit mat. På menyn finns en mängd högkvalitativa klassiker, från nygräddad pizza och pasta al dente till utsökta ost och charkbrickor och krämiga desserter. La Piazza är den perfekta platsen för äta en snabb god lunch, skåla över en aperitivo eller njuta av en italiensk middag i den vackra lokalen under glittrande kristallkronor. Samtliga rekommendationer följs med begränsat antal gäster och god distans mellan borden.

Se meny

NY RESTAURANG: LA PIAZZETTA

Precis vid ingången på Biblioteksgatan 5 ligger La Piazzetta, Eataly Stockholms intima restaurang som bjuder på härlig stämning och högkvalitativ mat. Här serveras autentiska italienska klassiker, från utsökta huvudrätter och regional pasta till olika piattini – smårätter perfekta att dela på.

Restaurangen är öppen varje dag och erbjuder en mysig plats där du kan njuta av en utsökt lunch, smutta på en cappuccino och äta en högkvalitativ middag tillagad på våra finaste råvaror. För den perfekta avslutningen finns italienska kaffeklassiker och italienska desserter som sicilianska cannoli och krämig gelato.

Se meny

DAGENS LUNCH – Start 1 September

Njut av en snabb, enkel och utsökt lunch mitt i Stockholm till ett överkomligt pris! Måndag till fredag mellan kl. 11.00-15.00 serverar vi dagens lunch på våra restauranger:

LA PIAZZA: Upplev äkta italiensk atmosfär och högkvalitativ mat på La Piazza. Välj mellan dagens pasta och dagens pizza för endast 145 kr

LA PIAZZETTA: Vår intima hörna La Piazzetta bjuder på klassiker och mysig stämning. Välj mellan dagens tre lunchspecialer med tema: vegetarisk, pasta och protein. Pris: 145 kr.

Läs mer om dagens lunch

AFTERWORK

I Italien betyder tidig kväll aperitivo, en drink innan maten ihop med småplock (tänk en ännu bättre afterwork). Från början var den tänkt att stimulera aptiten innan middagen; idag är det en känd kulturell ritual.

Testa traditionen på Eataly Stockholm! Måndag till torsdag kl. 16.30-19.30 erbjuder vi vår italienska afterwork på La Piazza. Det betyder en dryck från vår aperitivolista (tänk: vin, drinkar) och ett smakprov av olika pizza alla pala-bitar för 150 kr.

Läs mer om vår afterwork här. 

ITALIAN WINE & FOOD FESTIVAL

Njut av vinprovningar, utsökta specialiteter, livemusik och italiensk atmosfär på Italian Wine & Food Festival!

Varje onsdag kl. 18.00-22.00, välkomnar vi 40 personer till en italiensk kvällssittning med det bästa från Italien – vinprovningar, mat och livemusik. All mat och dryck serveras direkt till borden där du får njuta av vår italienska atmosfär och en mängd italienska godheter. Varje vecka besöker vi en ny italiensk plats för att tillsammans upptäcka och njuta av smaker från hela Italien.

NÄR: Varje onsdag från 9 september kl. 18.00-22.00
PRIS:
 375 kr/person
VAD: Vinprovning av 5 viner samt  italienska klassiker och specialiteter.

Se alla datum och boka din biljett här. 

 


Vi fortsätter att göra det vi gör bäst och respekterar alla officiella riktlinjer för att möta den nuvarande situationen på ett säkert sätt. Det innebär förbättrade rengörings- och saneringsprotokoll, proaktiv och interaktiv utbildning om hälsa och säkerhet med vår lokala personal samt proaktiv social distansering genom att placera alla bord med minst en meters mellanrum i enlighet med säkerhetsbestämmelser.