Eataly d’estate – i sommartid

Äntligen är våren här och vi flyttar ut vår restaurang med tillhörande uteservering! Upptäck hur du kan njuta av våra italienska specialiteter och vädret på samma gång:

RESTAURANG & UTESERVERING

Restaurangen är öppen varje dag mellan kl. 11.00-22.00 och erbjuder en säker plats där du kan njuta av en utsökt lunch, smutta på en cappuccino och äta en högkvalitativ middag tillagad på våra finaste råvaror.

På menyn erbjuds en mängd autentiska italienska rätter, från utsökta antipasti till klassiska pastarätter och traditionell pizza. Dessutom serveras kaffe och italienska desserter som sicilianska cannoli och krämig gelato för en söt avslutning eller som eftermiddagsfika. För en smak av la dolce vita med drinkar och italienska snacks innan middagen erbjuds en särskild afterworkmeny.

Meny

Se lunch och middagsmeny

 

Två glas rosé

ITALIAN WINE & FOOD FESTIVAL

Vinprovningar, italienska specialiteter, och livemusik i en italiensk atmosfär? Precis amici, Italian Wine & Food Festival är tillbaka! Nu i en ny tappning med en sittande vinprovning och begränsat antal personer där vi följer alla riktlinjer. Varje onsdag besöker vi en ny italiensk plats för att upptäcka smaker från hela Italien. Vi startar den 17 juni i Sicilien!

NÄR: Varje onsdag från den 17 juni, kl. 18.00-22.00
VAD: Vinprovning av 5 viner, utvalda regionala specialiteter och
PRIS: 375 kr/person

Se all information om mat- och vinfestivalen

 

GELATO

Äntligen är gelato-säsongen här! Säg ciao till den svalkande, krämiga och utsökta italienska godsaken i olika smaker, från stracciatella till pistage eller jordgubb. Varje dag tillverkar vårt team den frysta läckerheten, tillverkad endast på de finaste ingredienserna.

Vi har något för varje smak och en mängd olika smaker och goda toppings, som krossade hasselnötter, pistagenötter, Meligakakor och choklad.

På Eataly tycker vi att gelato och sorbet passar till varje säsong. Njut av vår gelato på vår uteservering, eller ta din cono (strut) eller coppetta (bägare) med dig. För dig som vill stanna hemma erbjuder vi dessutom hemleverans av gelatoboxar. Kolla in får meny och välj upp till tre smaker!

Meny

Gelatomeny

AFTERWORK

I Italien betyder tidig kväll aperitivo, en drink innan maten ihop med småplock (tänk en ännu bättre afterwork). Från början var den tänkt att stimulera aptiten innan middagen; idag är det en känd kulturell ritual.

Varje dag kan du njuta av vår genuina italienska upplevelse med utsökta förfriskningar, från bubblande Aperol Spritz och eftermiddagssnacks till kaffe och gelato.

Meny

Afterwork menu

SOMMARKURSER

Det finns alltid något nytt att lära och uppleva i vår skola La Scuola, även i sommartid! Varje vecka erbjuder vi tre kurser där du får lära dig göra – och smaka – några av Italiens mest ikoniska rätter: tiramisù, klassisk pizza och färsk pasta. Alla kurser hålls på engelska.

Läs mer om kurserna och boka en plats.

 


Vi fortsätter att göra det vi gör bäst och respekterar alla officiella riktlinjer för att möta den nuvarande situationen på ett säkert sätt. Det innebär förbättrade rengörings- och saneringsprotokoll, proaktiv och interaktiv utbildning om hälsa och säkerhet med vår lokala personal samt proaktiv social distansering genom att placera alla bord med minst en meters mellanrum i enlighet med säkerhetsbestämmelser.