En smak av Italien utan resan dit

En smak av Italien utan resan dit

I sommar har våra restauranger ansträngt sig lite extra för att ge dig en äkta smak av Italien utan att behöva lämna Stockholm.

I La Pasta & La Pizza har vi hämtat inspiration från några av Italiens mest omtyckta semesterregioner och serverar en ny pastarätt varje vecka som är unik för regionen i fråga.

Äkta gelato

Vem älskar inte italiensk gelato? I vår entré hittar du glass tillverkad efter traditionella recept med de finaste råvarorna. Här finns klassiker som nocciola (hasselnöt), pistage, fior di latte eller varför inte prova mango eller hallonsmak? Vår glassleverantör Venchi grundades i Piemonte redan 1878 och förutom glass gör de även choklad på criollokakao, äkta vanilj och ursprungsskyddade hasselnötter från just Piemonte.

Väljer du att äta i någon av våra restauranger så får du äta hemgjord italiensk glass till rabatterat pris. Dessutom får du 10 % rabatt i saluhallen efter middagen.

Laga enkelt i sommar

Vår saluhall är fylld av säsongens frukt och grönsaker och av våra unika italienska produkter som kan göra din matlagning riktigt enkel men smakrik, var du än befinner dig i sommar. En smak av Italien utan resan dit.