Eventkalender

På Eataly Stockholm älskar vi att äta, lära och njuta! Varje vecka erbjuder vi roliga och goda event, från temamiddagar och afterwork till vinprovningar och pizzasöndagar.

Upptäck alla våra kommande evenemang och boka ditt bord!

Italian Wine Fair Christmas

Italian Wine Fair | varannan onsdag

Vår italienska vin- och matfest är tillbaka! Varannan onsdag får du på vår vinmässa, Italian Wine Fair, smaka på fyra olika viner, plocka från en obegränsad buffé (tänk: pizza, ost, chark, pasta och mer) och njuta av vår fantastiska atmosfär vid ditt eget bord.

Den 6 och 20 december, kom på årets största vinprovningar i härlig julstämning! Välj bland dubbelt så många viner (över 20 stycken!), smaka italienska klassiker och julfavoriter och njut i ditt sällskap under gnistrande stjärnor.

Pris: 500 kr
Tid: 18.00-22.00, välj när du vill komma vid bokning.
Obs! Begränsat antal sittplatser, garanteras ej.

Boka din biljett och kom för en italiensk afton med vinprovningar, delikatesser och fantastisk stämning.

BOKA WINE FAIR

 

öppnad parmesanost på eataly

Provsmakningar i butik | torsdag till lördag

PANETTONE FRÅN SCARPATO

Du har säkert hört oss prata om panettone, italienarnas julkaka som är ett absolut måste under vintern. Men vad är det egentligen? Och hur smakar den?

Varje torsdag till lördag, kl. 14.00-19.00, kom och smaka på två nya varianter och lär dig mer och den mjuka, fluffiga kakan som finns i över 15 olika smaker!

TRYFFEL FRÅN SAVINI

Vi njuter av tryffelsäsongen! Fram till den 23 december, kom förbi för exklusiva smakprov från en av Italiens bästa tryffelproducenter, Savini.

Smaka på olika tryffelkrämer, få tillagningstips och låt dig inspireras. Sedan, ta med dig dina nya kunskaper in i köket och imponera!

OSTAR – ÖPPNING OCH PROVSMAKNING

Älskar du ost? Nu kan du se de stora osthjulen öppnas, mitt framför dina ögon!

Varje lördag kl. 14.00 står vår ostexpert redo att använda sin expertis för att öppna de upp emot 40 kg tunga hjulen, från Parmigiano Reggiano till Pecorino Romano. Vi bjuder givetvis på smakprov och möjligheten att köpa med en alldeles färsk bit hem!

Pizzasöndag med Margherita | varje söndag

Söndagar i Italien betyder pizza!

Vi firar den italienska traditionen varje söndag genom att servera vår prisbelönta Pizza Margherita för endast 95 kr från kl. 17.00.

Smaka på den oslagbara klassikern, gjord av våra passionerade pizzaioli på de finaste ingredienser, i vår vackra restaurang.

Förgyll din söndagskväll och ta med hela familjen eller kompisgänget till Eataly Stockholm för den bästa pizzan mitt i Stockholm city!

italienska middagar med regionalt tema på Eataly Stockholm

Regionala middagar | torsdagar – tillbaka i januari

Följ med oss på en kulinarisk resa för att smaka på Italien!

Varje torsdag besöker vi en ny region, från Piemonte till Toscana, med en typisk trerättersmiddag för 295 kr. Som tillägg finns ett vinpaket, kurerat av våra vinexperter, för 250 kr extra. Vänligen notera att menyn är förbestämd.

Upptäck kommande destinationer och menyer nedan och boka in din nästa middagsupplevelse! Obs! Våra regionala middagsmenyer pausas under december månad.

SE DATUM OCH MENYER BOKA REGIONAL MIDDAG

AFTERWORK PÅ EATALY

Aperitivo all’italiana – Italiensk afterwork

Upptäck vår italienska favorittradition – l’aperitivo!

Varje måndag till fredag kl. 16.00-20.00, kom till vårt bageri för vår italienska afterwork med oemotståndlig street food och italienska drycker! Avvikande dagar: ingen afterwork den 11 oktober.

Välj mellan våra tre erbjudanden:
PIZZA: ditt val av dryck från listan samt en bit romersk pizza alla pala för 185 kr
FORNO: ditt val av dryck från listan samt friterade specialiteter*
DELIZIA: ditt val av dryck från listan samt en bit pizza och friterade specialiteter*

* Välj dina två favoriter: arancini, krokett och napolitansk pastafritter. På drinklistan finns öl, rödvin, vitt vin, mousserande samt Aperol Spritz.

Vill du lära dig mer om den italienska kulturella ritualen aperitivo? Kolla in vår aperitivo-guide!


Välkommen till Eataly Stockholm för en italiensk upplevelse!