Eventkalender

Italienska sommarvibbar sveper om, likt en varm medelhavsbris. Eataly förvandlas till en sommardröm fylld med liv och event som förgyller både vardag och helg.

Genom Regional Dinners: Summer edition förflyttas du till dina favoritplatser i Italien. På onsdagar går vår gyllene vedugn varm under kvällar med Neapolitan Pizza Night  där du får prova klassisk napolitansk pizza med mjuk botten och fint fluffiga kanter.  Missa inte heller våra somriga afterworks med pizza och friterat intill vårt café, eller chark och ost med vår expert på Aperitivo med Salumiere.

Eataly bjuder in till en italiensk sommardröm där varje sommardag fylls med smakliga event. Utforska utbudet nedan och gör dig redo att uppleva Eataly Sommardagar.

 

REGIONAL DINNERS: SUMMER EDITION 

Sommarens temamiddagar ger oss italienska semestervibbar och säsongssmaker från Italiens alla hörn. Utforska kulinariska sommarpärlor från Medelhavet och italienska halvön. Markera in din nästa middag i kalendern redan idag. Och du, varje middag är unik, så passa på att boka in två eller fler – dina smaklökar kommer att tacka dig.

DATUM & TEMAN 

15 juni – Neapel och Amalfikusten
29 juni – Sardinien
13 juli – Toscana
27 juli – Apulien
10 augusti – Venedig
24 augusti – Piemonte

Läs mer och se kommande menyer här.

 

VAR: Chandelier Room
NÄR: Flera datum. Se exakta datum och teman nedan.
PRIS: 3 rätters middag, 295 kr per person. Matchande vinpaket med 3 glas vin är möjligt att beställa till ett tillägg om 250 kr per person.
VAD: Smaka på en autentisk italiensk 3 rätters middag där varje middag bjuder på en unik smakpalett från en specifik region

 

BOKA REGIONAL DINNER | SUMMER EDITION

 


PIZZA NAPOLETNA NIGHT

napolitansk pizza eataly

Upplev en unik kväll dedikerad vår prisbelönta napolitanska pizza (prisad med 2 slices från Gambero Rosso). Med mjuk botten och fint fluffig kant, direkt från vår varma vedugn, så är den ett måste i sommar. Smakmässigt svårslagen och serverad i en av våra vackraste lokaler som du inte får missa: The golden pizzeria room. Äntligen kan vi bjuda in till denna vackra sal med otroligt ljusinsläpp och en vacker gyllene vedugn.

Välkommen varannan onsdag!

Datum:
22 juni
6  juli
20 juli
3 augusti
17 augusti
31 augusti.

 

BOKA PIZZA NAPOLETANA NIGHT

 

 

APERITIVO MED VÅR SALUMIERE 

Upptäck en av våra favorittraditioner – l’aperitivo! Under glittrande kristallkronor i vår mest ikoniska och älskade storsal kan du njuta av en äkta italiensk aperitivo, en avslutning varje fredag som inkluderar en svalkande drink från eventets drinklista, ostar och charkuterier. Du guidas av en passionerad expert, vår salumiere,  och får kombinera kunskap med njutning i vacker atmosfär. Varför inte börja här och fortsätta med middag för att få en ultimat middagsupplevelse?

VAR: Chandelier Room
NÄR: Varje fredag kl. 17.00-20.00
PRIS: 200 kr

AFTERWORK MED ITALIENSKA SOMMARVIBBAR

italiensk afterwork eataly

Samla nära och kära för att sippa på svalkande drinkar och uppfyllas av italienska semestervibbar. På Afterwork hos oss kan du välja mellan en drink från vår dedikerade drinklista och en slice pizza alla pala eller friterad antipasti. Skåla, hela sommaren.

Ingen förbokning krävs.

VAR: Chandelier Room (La Piazza)
TID: 16.00-19.00
PRIS: 150 kr