Företagsevent, team building och privata tillställningar

Oavsett om ni är en grupp på tre eller en företagsgrupp som letar efter en rolig matlagningsupplevelse eller en formell middag – låt oss anpassa det perfekta evenemanget för din nästa födelsedagsfirande, företagsevent, teambuilding, möhippa och mycket mer!

FÖRETAGSEVENT & TEAM BUILDING

Om du vill göra något speciellt och annorlunda med ditt företag, kom då på matlagningskurs på Eataly Stockholm! Vi erbjuder en tvåtimmarskurser där ni får lära er göra färsk pasta eller pizza, samtidigt som ni har kul tillsammans. Kursen kan hållas på svenska, engelska eller italienska. Som tillägg finns vin- och buffépaket att välja mellan.

Mejla oss på lascuola@eataly.se för att få mer information eller boka ditt event.

 

MÖTEN & KONFERENSER

Det går även att hyra vårt klassrum La Scuola som passar utmärkt för möten och konferenser. Kafferast med finns som möjligt tillägg.

Mejla oss på lascuola@eataly.se för att få mer information eller boka ditt event.

 

PRIVATA EVENT

Vi erbjuder möjligheten att hålla i fester och privata event, både för stora och små! Vi erbjuder en tvåtimmarskurser där ni får lära er göra färsk pasta eller pizza, samtidigt som nu har kul tillsammans. Välj mellan extra tillägg som dryck, mat och tårta. Möjlighet att dekorera lokalen själv innan eventet finns!

Minst antal deltagare: 10

Mejla din förfrågan till lascuola@eataly.se för mer information.