Vi hyllar det bästa från det italienska köket med Italian Trade Agency

Vi har en spännande nyhet från den italienska matvärlden – vi kan stolt berätta om Eatalys nya samarbete med Italian Trade Agency (ITA) som kommer att hjälpa dig att utöka dina kunskaper om äkta och traditionell italiensk mat- och vinkultur.

Från och med januari 2021 startar det  världsomspännande gemensamma projektet mellan ITA och Eataly som, under paraplyet av det italienska utrikesdepartementet med ansvar för internationella samarbeten, syftar till att utöka vår kunskap kring italiensk mat- och vinkultur; från traditioner till biologisk mångfald.

I vår marknad, och i samarbete med Italian Trade Agency, fokuserar vi ännu mer på våra italienska matprodukters unika och genuina egenskaper som gör att de skiljer ut sig ur mängden.

Du kommer kunna ta del av kurser, provsmakningar och evenemang för att lära dig mer om italiensk matkultur, den biologiska mångfalden och de hundraåriga traditionerna som ligger bakom italiensk mat. Vårt program startar i januari 2021, håll utkik här och i våra sociala kanaler för mer uppdateringar!