Italian Wine & Food Festival 25 september

 

Missade du vår italienska mat- och vinfestival? Vi har goda nyheter – den är tillbaka! Den 25 september kan du återigen njuta av Italien mitt i Stockholm med musik, mat och vinprovning.

NÄR: 25 september 17.30-23.00
VAR: Eataly Stockholm, Biblioteksgatan 5, Stockholm

Italian Food and Wine Festival startar med vinprovningar under kristallkronorna på vår italienska piazza. Välj mellan tre vinprovningspaket:

5 vinprovningar och plockmat från den italienska buffén: 295 kr
8 vinprovningar och plockmat från den italienska buffén: 395 kr
12 vinprovningar och plockmat från den italienska buffén: 495 kr

Kommer du hungrig rekommenderar vi att lägga till vår goda nyhet: guldbiljetten! I den ingår fyra italienska rätter, utvalda av vår egen kökschef, i street food-stil. Under vinprovningen kommer ett utbud av 30 olika viner finnas att välja mellan, och till det en lättare italiensk buffé fram till klockan 21.00, med godheter som pizza alla pala och färsk ost- och chark. Den här festivalen är ett stående event med ett begränsat antal sittplatser finnas.

Eatalys italienska piazza

 

HUR GÖR DU?

1. KÖP DINA BILJETTER!

De här eventet säljs ut snabbt, så köp gärna dina biljetter online för att reservera din plats. Klicka på knappen nedan och välj den biljett du vill ha:

5 vinprovningar och plockmat från vår italienska buffé: 295 kr
8 vinprovningar och plockmat från vår italienska buffé: 395 kr
12 vinprovningar och plockmat från vår italienska buffé: 495 kr

Guldbiljetten med 4 street food-rätter för 200 kr kan endast läggas till när du köpt vinprovningen via ditt bekräftelsemejl eller genom att mejla info@eataly.se
Biljetten kan du sedan hämta ut när du kommer till eventet i vår Golden point.

2. HÄMTA UPP DITT ARMBAND

På själva dagen av eventet kommer vi ge dig ett armband på La Piazza som ger dig tillgång till området. Dessutom får du ett glas och en väska som ingår i priset.

3. SMAKA PÅ!

Gå runt på de olika stationerna och välj vilka viner du vill provsmaka! På listan står runt 30 viner, och till det den italiensk buffén. Där finns det ingen gräns – du får smaka på så mycket mat som du vill! För dig som är hungrig rekommenderar vi att köpa till vår guldbiljett där du får fyra utvalda italienska rätter.

4. LÄR DIG MER MED VÅRA EXPERTER

Vill du veta mer om en rätt eller ett vin du smakar på? Fråga gärna våra experter under kvällen. Vi tror att det bästa sättet att lära sig om italiensk matkultur är att smaka på den.

Har du frågor eller behöver hjälp, mejla info@eataly.se eller ring +46 8 400 17 500 så hjälper vi till!

 

Det här eventet tar plats på Eataly Stockholm, bara några steg ifrån Stureplan, Stockholm.