Italiensk catering till din tjänst

Grab and go… Låt oss presentera din perfekta genväg mot att bli en ännu bättre värd för unika evenemang: Plocka ihop favoriter från vår sommarbuffé och ta med till din favoritplats. Oavsett om du har planerat en italiensk picknick, middag med vänner och familj hemma eller om du har hungriga anställda som väntar i konferenslokalen – vår italienska cateringsservice står till din tjänst. 

 

pizza catering

Från och med i sommar erbjuder vi en cateringtjänst som innebär att du erbjuds att beställa mat och avnjuta den var du än föredrar. Planerar du ett möte? Behöver du beställa lunch till laget? Vill du överraska dina vänner med en minnesvärd italiensk måltid i parken, kanske under en möhippa eller födelsedagsfest? Vi är redo att tillgodose alla dina behov, tack vare vårt team av passionerade och begåvade kockar, bagare, ostexperter och mer.

SE CATERINGMENY

Hur funkar det?

1. Beställningar måste göras 3 dagar i förväg och endast i undantagsfall kan vi hantera att ta emot beställningar som görs senare.

Maila din beställning:  info@eataly.se

– Beställningar kan endast göras för minst 10 personer. Om ni är färre kan du alltid svänga förbi och bara beställa take away!

2. Hämta din beställning på Eataly på dagen för ditt evenemang och gå och ha det gott och välsmakande. Observera att vi inte erbjuder leverans. 

 

italiensk catering

 

Njut av italiensk sommarbuffémat var du vill. Vi tar hand om dina måltider så att du kan lägga din energi på värdskapet. 

 

Fantastisk mat skapar fantastiska event 

– Eat better, Host better