Firar italiensk förträfflighet med Italienska Statens Utrikeshandelsbyrå

I år ingår Eataly samarbete med Italienska Statens Utrikeshandelsbyrå för att fira italiensk förträfflighet i mat och dryckesvärlden.

Detta världsomspännande samarbetsprojekt mellan ITA och Eataly, genomförs tillsammans med Italienska Utrikesministeriet som paraplyorganisation, och syftar att ge djupare kunskap om italiensk mat och vinkultur samt biologisk mångfald i fem av Italiens primära exportmarknader: USA, Kanada, Tyskland, Sverige, och Förenade Arabemiraten.

Hos alla elva Eataly butikerna som är involverade världen över, samt i partnerskap med Italienska Statens Utrikeshandelsbyrå, kommer vi att fokusera ännu mer på autenticiteten och de unika särdragen som finns hos våra italienska mat och vinprodukter. Detta gäller vårt nuvarande sortiment med över 10,000 produkter, plus nya som förväntas fullända rikedomen, mångfalden och kvalitén hos våra italienska produkter, produkter som erbjuds i alla de länder som marknadsför samarbetsprojektet.

Från klasser och provsmakningar till specialrätter i våra restauranger, kommer du att få uppleva och lära om variationerna, den biologiska mångfalden, och hundraåriga traditioner bakom italiensk mat och vin, liksom den bakomliggande kulinariska kulturen.
Håll utkik hos din lokala Eataly för fler uppdateringar!

TIDIGARE EVENT

Upptäck våra tidigare event med Italienska Statens Utrikeshandelsbyrå.

 

14 ÅR MED EATALY PÅ INSTAGRAM  

Ratta in ett av kontona nedan för att lära om nyckelprodukter från våra älskade kockar och experter som är sanna representanter för italiensk förträfflighet.

 

Eataly Flatiron & Eataly München: Lär dig allt om vin. Från de ikoniska druvorna vi känner och älskar, till de unika odlingsmetoderna som är karaktäristiska för varje region.
Följ @eatalyflatiron och @eatalymuenchen för att se videon.

 

Eataly Los Angeles & Eataly Stockholm: Djupdyk i skördningstider, processer, varieteter och allt som gör en flaska italiensk extra jungfruolja ovärderlig. Följ @eatalyla och @eatalysthlm för att se videon.

 

Eataly Toronto & Eataly Dubai: Lär dig hemligheterna bakom torkad pasta från södra Gragnano och alla regionala skillnader som tar avstamp i traditioner med hundraåriga rötter. Följ @eatalytoronto och @eatalyarabia för att se videon.


Ti aspettiamo!