Upplev en italiensk jul | Eataly Stockholm

 

ITALIENSK JUL PÅ EATALY

I år är det insidan som räknas! Den här julen kan du ge bort eller ta med dig det bästa hem från Italien. Besök vår saluhall och prata med våra produktspecialister om du vill ha tips och råd, njut av ett italiensk julbord restaurangerna och ta del av smakprov i marknaden. Eller ge bort en färdigpackad matgåva! Vi har mängder av presentboxar fyllda med handplockade produkter av finaste kvalitet.
Väljer du att ge bort ett presentkort gäller det för att handla i saluhallen, delta i matkurs i La Scuola och att äta i någon av våra restauranger. Den här julen: ge bort en riktigt bra matupplevelse.

 

panettone stockholm

I MARKNADEN

I Italien har mat alltid varit den mest värdefulla gåvan, oavsett om den är insvept i en rosett eller serveras runt bordet under en festlig sammankomst. Från handgjorda bakverk till sällsynta till hundraåriga traditioner, berika julhelgen med kulinariska godsaker som för oss alla närmare varandra. Utforska våra handplockade italienska julklappar, hantverksmässigt tillverkade mat, italienska hudvårdsprodukter och mycket mer.

Köp färdigpackad presentbox Stockholm

FÄRDIGPACKADE PRESENTBOXAR

På Eataly erbjuder vi en mängd överfyllda presentboxar så att du kan hitta den perfekta presenten för alla tillfällen. Med allt från recept till regioner är varje handplockade gåvobox fylld med mat och dryck av högsta kvalitet från våra italienska producenter. Oavsett om du handlar till hemmakocken, italofilen eller godisälskaren erbjuder våra presentboxar en bit av Italien för varje smak!

IL TARTUFO

De färska italienska tryfflarna är bara tillgängliga några månader per år – och just nu är de vita tryfflarna i säsong! Tryffeln är verkligen en delikatess och anses vara den ultimata kulinariska upplevelsen av många matkännare runt om i världen. Testa att ha den över en pasta, eller gör det enkelt för dig (men lika gott) med våra exklusiva såser.

PANETTONE & PANDORO

Våra legendariska panettoni och pandori kommer från norra Italien, där de tillverkas efter hundraåriga traditioner med ingredienser av högsta kvalitet. De symboliserar tur och välstånd och är ett måste i varje italienskt hem under jultiden. När italienarna ger bort dessa festligt inslagna kakor ger de bort lyckoönskningar – och en god dessert! Nyfiken på smaken? Vi bjuder på gratis smakprov den 16 och 30 november kl. 12.00-16.00!

OST- & CHARKBRICKA

Låt oss hjälpa till i julstöket! I vår ost- och charkbricka är det enkelt att kombinera ihop en egen ost- och charkbricka, perfekt som antipasto när gästerna kommer eller som tillbehör på julbordet. Våra experter hjälper gärna till, och bjuder på smakprov.

I RESTAURANGERNA

Från den 20 november till den 23 december har vi julbord på alla våra tre restauranger. Njut av italienska klassiker på Pasta & Pizza, en högkvalitativ middag under stjärnorna på La Piazza eller hyr hela Prima för att fira med hela familjen, vännerna eller kollegorna.

Läs mer om alla julbord och se menyerna!

JULIGA SMAKPROV

På Eataly tror vi att ju mer du vet, desto mer kan du njuta av det du äter. Upptäck vår provsmakningskalender i november och december nedan:

16 november kl. 12.00-16.00 | Panettone & glögg vid entrén

30 november kl. 12.00-16.00 | Panettone & glögg entrén

 

Eataly önskar dig en riktigt god jul!