Jul på Eataly

Upplev en gnistrande italiensk jul på Eataly Stockholm. Hela byggnaden är full av härlig julstämning, från vår vackra Piazza till vår marknad full av vackra gåvor och goda mathantverk, från eleganta presentboxar till julkakakan panettone.

Upptäck hur du kan ta del av en italiensk jul på Eataly Stockholm!

Panettone & pandoro

Trots att italienarnas julbord varierar från familj till familj finns alltid en sak på bordet: julkakan panettone. Den stora “kakbrödet” fylls traditionellt med kanderad frukt och russin,  men finns också i modernare varianter med exempelvis choklad eller pistagekräm.

Hos oss hittar du över 20 olika vackert inslagna panettoni, perfekt som gåva, fika och dessert.

färdig julbox eataly

Färdiga presentboxar

Riktigt god mat är en riktigt bra gåva. I vår marknad hittar du fem olika färdigplockade julgåvor med de bästa ingredienserna, från pastakit och aperitivo till söta chokladpraliner och trerättersmiddag. Eller, välj ut dina egna favoritvaror och gör din egen personliga box!

Italiensk julstämning i restaurangen

Under julen samlas italienarna runt matbordet för att dela på matglädjen tillsammans. På vårt italienska torg La Piazza kan du njuta av italiensk julstämning och vällagade klassiker under glittrande kristallkronor.

Den 14 december håller vi i vår största, och sista, Italian Wine Fair för i år med jultema, vinprovningar och buffé.

För dig som vill smaka på italienska jultraditioner serverar vi vårt italienska julbord fram till den 22 december.

Ge bort en upplevelse

I vår matlagningsskola kan du lära dig att göra allt ifrån färsk pasta, och riktig pizza till risotto och trerättersmiddag. Boka en kurs här och ge bort den finaste gåvan: en upplevelse där ni får lära er något nytt, njuta av god mat och umgås på en och samma gång.

Behöver du ännu fler uppslag?

Kolla in vår julklappsguide här och låt inspirationen flöda!

presentkort eataly

En gåva för den som redan har allt. Våra presentkort går att använda i restaurangen, matmarknaden och för våra kurser i matlagningsskolan. Ge bort en riktigt bra matupplevelse i år!

Buon Natale!