Julbord på Eataly 20 november – 23 december

aFira jul på Eataly Stockholm med julmenyer och buffe

 

Snö som singlar ner över Stockholms gator, skinande julkulor och glittrande ljus. Snart är il Natale, eller julen, här! Och vi är redo för riktigt en jul på äkta italienskt vis.

Från den 20 november till den 23 december har du möjlighet att njuta av julmenyer på samtliga tre restauranger med det bästa från Italien. Ta med familjen, vännerna eller kollegorna för att fira jul med en smak av Italien, mitt i Stockholm! Upptäck mer och se alla menyer nedan:

ITALIENSKA TRADITIONER PÅ PASTA & PIZZA

En trappa på Pasta & Pizza erbjuder vi en speciell julmeny med enkla och traditionella rätter som är perfekt att dela på italienskt vis. Njut av goda italienska klassiker i vacker miljö och italiensk atmosfär.

Se Pasta & Pizzas julmeny
Söndag middag till torsdag lunch:  395 kr/person
Torsdag middag till söndag lunch: 545 kr/person

JUL UNDER STJÄRNOR PÅ VÅR ITALIENSKA PIAZZA

La Piazza är vår italienska mötesplats, och den perfekta platsen att fira jul på under glittrande kristallkronor och stjärnor. Ta del av vår julmeny med högkvalitativa italienska favoriter inspirerade av italienska traditioner.

Se La Piazzas julmeny
Söndag middag till torsdag lunch:  495 kr /person
Torsdag middag till söndag lunch: 645 kr /person

VÅR ITALIENSKA TRATTORIA PRIMA

Letar du efter en mysig plats att fira julen på med kollegorna, familjen eller vännerna? Välkommen till Prima! Här kan du hyra hela lokalen och låta oss ta hand om dina gäster med en delikat italiensk julbuffé med det bästa från säsongen. Lokalen kan ta emot max 50 personer.

Se menyn för Primas julbuffé

Måndag lunch till torsdag 845 kr/person
Torsdag middag till söndag lunch 995 kr/person

Mysig jul på Eataly i Stockholm