Julklappsguide

Den här julen: öppna klappar fyllda med hundraåriga italienska traditioner. Alla våra julklappar är eleganta, tidlösa och delikata, från de bästa italienska ingredienserna till den traditionella julkakan panettone och färdigplockade julaskar fyllda med ljuvliga delikatesser.

Kolla in vår  julklappsguide med 10 julklappstips för alla på din lista. Kom sedan in till oss för att hitta ännu fler!

Eatalys julklappsguide – 10 uppskattade julgåvor

Hitta den italienska godsaken för alla dina bjudningar och gåvor den här julen:

julklappstips italienska delikatesser i vacker presentask

1. FÄRDIGPACKADE JULGÅVOR

Skippa julstrumpan i år och överraska med något nytt! Alla våra julgåvor är fyllda med högkvalitativa ingredienser från Italien och handplockas med noga utvalda produkter. Välj mellan våra tre färdigpackade julaskar eller gör din egen med dina favoritingredienser.

UTFORSKA PRESENTASKAR

2. PANETTONE

Den här traditionella juldesserten inslagen i festliga papper är ett absolut måste i Italien, både under granen och på julbordet. Med ursprung från Milano ger varje bit en smak av högkvalitativt mjöl, ägg och torkad frukt som symboliserar lycka och välstånd. Därför har den blivit en självklar gåva att ge bort till middagsbjudningen, företagets anställda samt nära och kära.

Upptäck vårt sortiment och julkakans historia i vår butik, och ta sedan med dig en hem!

3. MATLAGNINGSKURS I LA SCUOLA

Det finns inget bättre än att få uppleva matglädje tillsammans. I vår matlagningsskola finns möjlighet att lära sig göra egen färsk pasta, perfekt pizza, italienska bakverk eller att gå på vinprovning. Upptäck våra matlagningskurser nedan och ge bort en kul upplevelse i julklapp!

SE KURSER

Vill du låta mamma, farfar eller partnern välja kurspresent själv? Ge bort ett presentkort!

KÖP PRESENTKORT

vackra olivolja flaskor eataly stockholm

4. EXTRA JUNGRUOLIVOLJA

I Italien är det inte ovanligt att ge bort en fin olivolja under julen. Slå in en handplockad (bokstavligt talat) flaska olio d’oliva, tillverkad på kallpressade, 100% italienska oliver i en vacker flaska.

I vår marknad hittar du över 50 extra jungfruolivoljor från hela Italien. Finns det någon mer unik gåva att ta med till julfirandet?

5. PARMIGIANO REGGIANO DOP

Ostarnas konung Parmigiano Reggiano DOP tillverkas enligt gamla traditioner och på bara tre ingredienser. Här godtas bara den äkta varan! Med varje tugga kan du njuta av de fylliga smakerna och den korniga strukturen som bara blir bättre med åldern. Betrakta en bit som ett värdefullt tillägg till antipasto-brädan, eller som en speciell gåva till ostälskaren.

6. ETT VÄLDOFTANDE PAKET

Öppna ett väldoftande paket som dessutom är bra för din kropp! På Eataly tror vi att det du sätter utanpå din kropp är lika viktigt som det du äter och dricker. Därför inspireras våra skönhetsprodukter av helande näringsämnen som finns i traditionella ingredienser, som extra jungfruolja, äpplen, honung, mjölk med mera.

7. LÄCKER CHOKLAD

Vår marknad är full av Italiens bästa choklad, från vackra presentaskar och gnistrande praliner till lyxiga chokladkrämer och regionala specialiteter. Utforska vår hantverksmässigt tillverkade choklad, perfekt för varje känsla och tillfälle. Välj mellan färdiga askar eller plocka ihop dina favoriter.

italienska kakor i vackra askar på eataly stockholm

8. VACKRA ASKAR MED ITALIENSKA KAKOR

Visa att du bryr dig med en ask fylld med regionala traditioner och fantastiska smaker! Kakorna du hittar i vår butik är inte bara oemoståndligt goda utan är också bakade på de finaste ingredienserna som hasselnötter från Piemonte. Här finns något för alla, inklusive glutenfria kakor!

bra pastamaskin eataly stockholm

9. PASTAMASKIN FÖR HEMMAKOCKEN

Den perfekta presenten till den passionerade hemmakocken? En pastamaskin såklart! Med flera ställbara steg går det att göra alltifrån spaghetti och tagliatelle till lasagne och ravioli. Upptäck flera olika färger i vår matmarknad!

10. PRESENTKORT

Ge matälskarna i ditt liv möjlighet att njuta av våra kockars färdiga rätter i restaurangen, handla våra högkvalitativa italienska produkter i vår matbutik och upptäck lära sig laga italienska klassiker lektioner i vår matlagningsskola.

Vårt presentkort gäller i hela huset! Köp online till våra kurser eller kom förbi butiken så hjälper vi dig!

GE BORT ETT PRESENTKORT

Välkommen till Eataly för de bästa julklapparna med smak av Italien. Buone feste!