La Piazza i december – Jul på menyn!

Italienska julsmaker serveras bäst i en italiensk vinterdröm. Välj enstaka rätter eller prova dem alla – varje rätt är en välkomponerad italiensk juldröm som serveras i vackra La Piazza, under gnistrande kristallkronor.

LA PIAZZA – JULMENY I JULDRÖM

Äntligen är det nu dags för årets julmeny. Från och med den 15 november börjar menyn serveras på vackra La Piazza som skapar den perfekta juldekoren, välkomnar dig och värmer dig i en juldröm under kristallkronor. Passa på att BOKA BORD och omfamna den italienska julkänslan.

Det är en italiensk version av en typisk julmeny. Delad antipasti, italiensk stil, klassisk tortellini och en säsongsbetonad, varm risotto med radicchio och taleggio. Se till att även prova lamm med kronärtskockor och se till att avrunda middagen med pandoro och panettone, serverad med en fluffig och läcker mascarponekräm. När du kommer hit kan ditt sällskap förstås välja både från julmenyn och normalmenyn. Julmenyn är endast tillgänglig från måndag till torsdag. Är ni ett stort sällskap, vänligen maila info@eataly.se eller lascuola@eataly.se

JULMENYN

Givetvis är det även möjligt att beställa från den vanliga menyn också. MENYN

Dagens lunch 

Dagens lunch serveras här  måndag till fredag. Mellan kl. 11.00-15.00 erbjuds ett antal utsökta rätter tillagade på säsongens råvaror. 

Till lunch erbjuder vi alltid fyra olika alternativ till samma pris.  Välj mellan dagens pasta, pizza, sallad eller soppa.  

Pris: 145 sek