La Piazza – Restaurangen

Välkommen till vår italienska restaurang La Piazza! Här samlas vänner och familjer varje dag för att njuta av Italiens bästa mat och dryck i Stockholms vackraste lokal.

Restaurangen är inspirerad av ett livligt italienskt torg och ligger i den historiska före detta biografen Röda Kvarn.

Kom och njut av en utsökt lunch, en italiensk afterwork efter jobbet, en högkvalitativ trerättersmiddag i en italiensk atmosfär under glimrande kristallkronor och originalmålningar i taket från tidigt 1900-tal.

BOKA DITT BORD

Vår meny

Njut av en äkta smak av Italien. På vår meny hittar du de bästa italienska klassikerna, från ostar och charkuterier och tryffelpasta, till prisbelönt pizza, grillade specialiteter och himmelska desserter.

Alla rätter tillagas med de bästa råvarorna av våra passionerade kockar. Luta dig tillbaka och njut av  en äkta italiensk smakupplevelse!

SE MENY

SE COCKTAILMENY

Veckans lunch

Letar du efter en högkvalitativ lunch i Stockholm till ett överkomligt pris? Då har du kommit rätt! Varje måndag till fredag ​​serverar vi fem rätter till specialpriset 170 kr mellan kl. 11.00-15.00.

Välj bland veckans pasta, pizza, sallad, soppa och protein och njut av en italiensk lunchpaus i en fantastisk miljö!

SE VECKANS LUNCHMENY

Italienarnas afterwork – Aperitivo

Italienarna är experter på afterwork, eller aperitivo som det kallas i Italien. Det har blivit en kulturell ritual att träffa vänner och kollegor för en drink och småplock innan maten. Och du kan givetvis testa traditionen hos oss på Eataly Stockholm!

Varje måndag till fredag ​​mellan kl. 16.00-19.00, kom till vårt bageri eller uteservering för en afterwork med italiensk street food och drinkar!

Välj bland våra erbjudanden:
PIZZA: en dryck från listan och en romersk pizzaslice för 180 kr
TAGLIERE: en dryck från listan och en bricka med två ostar, två charkuterier och en focacciaskiva för 220 kr

På dyckesmenyn hittar du rött, vitt och mousserande vin, öl och Aperol Spritz.

Ingen förbokning krävs, välkommen drop-in.


Event på La Piazza

På Eataly är det alltid något roligt på gång! Upptäck alla våra evenemang nedan, från stora vinprovningar till pizzasöndagar och regionala temamiddagar!

VÅRA EVENT


Hyr La Piazza till ditt event

Vill du hyra den vackraste lokalen i Stockholm för ditt event?

Nu kan du hålla ditt företagsevent, födelsedagsfest, bröllopsmottagning (eller kanske till och med en ceremoni?) och andra privata tillställningar på La Piazza. Här är allt möjligt, från liveband och DJ till specialgjorda menyer och servering. Vi skräddarsyr gärna ditt event efter dina önskemål!

Har du frågor? Mejla oss på info@eataly.se så hjälper vårt eventteam dig.

SKICKA FÖRFRÅGAN

la piazza eataly stockholm

stockholms bästa pizza

Vi ses för Italiens bästa mat och dryck. Varmt välkommen!