La Piazzetta – mat och event

 

Om La Piazza är ett myllrande torg för fina kvällar och affärsluncher så är LPiazzetta torgets förlängning där folkfesten startar tidigare. Här är stämningen soft och prestigelös, och ljuvligt god mat serveras. Samla vännerna och familjen för att njuta av allt ifrån italienska tapas att dela på till pizza- och pastaklassiker. Upptäck La Piazzettas meny, luncherbjudande, brunch och events nedan!

 

NYHET – Uteserveringen är öppen! Sväng förbi och njut av vårsolen medan du smuttar på en cappuccino eller ett glas uppfriskande rosévin.

pasta-piazzetta-eataly

Restaurangen

mån-tors: 11.00-22.00
fre-lör: 11.00-23.00
söndag: 10.00-17.00

På Eataly älskar vi italiensk gastronomi och vi jobbar alltid med noga utvalda leverantörer och de finaste råvarorna. Här får du njuta av vällagade rätter tillagade på få, men högkvalitativa rätter. På La Piazzetta serverar vi våra piattini – en italiensk version av tapas – som tillagas dagligen på några få, noga utvalda komponenter.

Kom hit för att smaka på olika utsökta italienska rätter att dela på, perfekt al dente pasta och nybakad pizza.

 

BOKA BORD

 


 

Menyn 

På menyn hittar du förutom italienska tapas en mängd italienska pastarätter och pizzaklassiker samt ett brett utbud av vegetariska alternativ, olika kött, fisk och skaldjur. 

Kocken rekommenderar! Prova vår nyhet Pizza al padellino. Det är en högre pizza tillagad enligt piedmontesiska traditionella regler, vilket resulterar i en superfluffig insida och krispig utsida. Slutligen toppas den med extra virgin olivolja. 

 

SE MENY

 


Dagens lunch

Varje måndag till fredag mellan kl. 11.00-15.30 kan du njuta av dagens lunch på La Piazzetta. Välj mellan sex olika alternativ: 2 primi, 2 secondi och 2 sallader.

Pris: 145 sek, inklusive en enkel espresso. 

 

caprese piazzetta eataly

 


EVENT PÅ LA PIAZZETTA

 

VETZ APERITIVO

Unna dig en uppfriskande drink för att välkomna våren och värmen. Under den här italienska afterworken får du sippa på den perfekta Vetz-drinken, kyld av is och kryddad med extra fräschör med en skiva citron eller apelsin. Vi ses på Vetz Aperitvo.

VAR: La Piazzetta
NÄR: 19 maj
PRIS: 250 SEK

BOKA VETZ NIGHT

 

INBJUDAN FRÅN KOCKEN

Slå dig ner och förbered dig på att uppleva nya italienska smaker som tagits fram av en modern italiensk kock. Välj mellan kött, fisk och vegetarisk meny och låt dig sedan guidas genom ett sensationellt överraskningsäventyr som du sent kommer glömma! Priset inkluderar 3 rätter kombinerade med 3 glas vin.

VAR: La Piazzetta
NÄR:
11 & 25 maj, kl 19.00
PRIS: 450 kr
VAD: En överraskningsmiddag med tre rätter och tre viner.


 

AFTERWORK  – FRITTO E BOLLICINE 

Läckert, krispigt, svalkande och njutningsfullt. Njut av afterwork på La Piazzetta där friterade antipasti möter bubblorna hos ett mousserande.

VAR: La Piazzetta
NÄR: Måndag till fredag kl. 17.00-19.00
VAD: En drink och italienska friterade antipasti.
PRIS: 150 kr/person


BRUNCH

Ta med dig kompisgänget för att säga “buongiorno” med italienska godheter! Varje söndag kan du ta del av vår brunch på La Piazzetta. Välj mellan klassiker med en italiensk twist, från omelette och club sandwich till yoghurt och crespelle (tänk: italienska pannkakor). Kombinera med en rykande het espresso, en uppfriskande juice eller en av våra brunchcocktails.

VAR: La Piazzetta
NÄR:
Varje söndag 10.00-16.00

SE BRUNCH MENYN

 

 


 

 

Kom och dela vår kärlek för italiensk gastronomi.

Benvenuti!