La Scuola di Eataly – gå en kurs

På Eataly tror vi att ju mer kunskap du har, desto mer kan du njuta. Upptäck vår mat, våra kockar och alla de producenter som inspirerar oss på La Scuola di Eataly med Ernestomeda, vår matlagningsskola.

Classes

Öppen för alla åldrar och en plats där du faktiskt uppmuntras till att leka med mat. Våra experter har utvecklat en mängd olika klasser och evenemang som alla erbjuder en unik kulinarisk upplevelse. Lär dig att forma gnocchi, laga italienska regionala rätter, uttala ”bruschetta” som en sann italienare och smaka på skillnaden mellan en extra jungfruolivolja från Toscana och en från Sicilien. La Scuola är Italien för matälskare, lett av människor som har en passion för mat och dryck. Efter kursen får du menyer, rekommenderade recept och smakpresentationer som du kan återskapa i ditt eget kök.

November 21: Upptäck viner från Piemonte!
Följ med under en kväll med vin- och resejournalisten Åsa Johanson som tar er med på en resa genom Piemonte! Ni provar sex olika viner från regionen under guidning av Åsa som delar med sig av sina unika kunskaper om vin och Italien.

Se våra kurser i november Se våra kurser i december

Om du har frågor eller vill boka en privat matlagningskurs, hör av dig till vårt team på lascuola@eataly.se

Önskar du köpa presentkort finns det att köpa i vår butik där du själv väljer vilken summa du vill ge bort, kortet gäller ett år och går att använda på hela Eataly Stockholm inklusive kurserna.