La Scuola – kunskapen är serverad

La Scuola inrymmer kulinarisk kunskap. Är en plats där du lär för att förhöja din matnjutning. Nu lanserar vi en rad spännande kursnyheter och samtidigt en helt ny plattform där du kan läsa mer om respektive kurs.  

HITTA DIN NÄSTA KURS OCH BOKA

Ambitionen med La Scuola är att sprida kunskap om italiensk matlagning på ett roligt och inspirerande sätt. Vår övertygelse är att ju mer du kan om hantverket bakom varje råvara, desto mer lär du dig uppskatta dess smaker – både enkla och mer komplexa.

I sällskap med våra kockar, i vårt kök tillhörande La Scuola, eller nere i något av våra professionella kök, lär du dig tillaga de stora italienska klassikerna. Med produkter från vår matmarknad kan du bli en bättre pizzabagare eller ett riktigt pastaproffs. Dela en speciell stund med dina barn under en privatkurs, eller kom med vänner för att njuta av goda tilltugg och vin, för att slutligen avnjuta den rätt ni skapat.  Kom och upptäck vårt kök, våra kockar och producenterna som inspirerar oss. Ju mer du kan, desto mer kan du njuta.  

Ju mer du kan, desto mer kan du njuta!