La Scuola – matlagningskurser och provningar

kurs göra färsk pasta eataly stockholm

Italienska matlagningskurser för alla nivåer

Lär dig forma gnocchi, uttala “bruschetta” som en äkta italienare och fördjupa dig i italienska viner. I vår matlagningsskola La Scuola erbjuder vi en mängd olika kurser, från färsk pasta och pizza till vinprovningar och cocktailkurser. Alla är välkomna, från nybörjare till mer erfarna hemmakockar.

SE OCH BOKA KURSER TEAMBUILDING & PRIVATA KURSER

Om du har frågor, vill boka en privat kurs eller använda ett presentkort, vänligen mejla vårt team på lascuola@eataly.se.

Roliga upplevelsepresenter i jul

Ute efter en rolig och uppskattad julklapp? Lägg en upplevelsepresent under granen och ge bort en matlagningskurs i julklapp. För den som vill välja själv säljer vi vårt presentkort som gäller i hela huset – i skolan, restaurangen och matmarknaden.

Utforska hela vårt utbud nedan och välj din favorit!

Våra matlagningskurser

Vår ambition är att sprida kunskap om italiensk matlagning på ett roligt och inspirerande sätt. I La Scuolas kök, eller i ett av våra professionella kök, får du lära dig tillaga Italiens bästa klassiker.

Lär dig göra egen färsk pasta, perfekt hemgjord pizza, krämig gelato eller hur du får till den där riktigt krämiga risotton. Våra professionella kockar guidar dig och lär ut sina bästa tips och tricks!

Kom till våra matlagningskurser för att lära dig allt om italiensk mat och dryck, mitt i Stockholm!

Vinprovningar

Visste du att Italien är det land som producerar mest vin i hela världen? Från kraftfulla Nebbiolo till frisk Sangiovese från Chianti och vulkaniska viner bjuder landet på en stor variation och mängder av spännande viner att upptäcka.

På våra vinprovningar har du chans att fördjupa dig i italienska vinerna, från mousserande till röda. Låt vår sommelier lära dig hur du kan känna igen olika druvor och hur vinproduktionen går till medan du smakar tre olika viner.

Våra vinprovningar finns tillgängliga både som kurs och teambuilding. Läs mer, boka och briljera med dina vinkunskaper!

SE KURSER TEAMBUILDING & PRIVATA KURSER

pizzakurs på eataly stockholm


Ju mer du kan, desto mer kan du njuta.

Välkommen till La Scuola!