Möt våra producenter

Eataly är vi stolta över att kunna erbjuda de bästa italienska produkterna från våra regionala lantbrukare, bagare och pastatillverkare. Vi väljer att arbeta med producenter som delar vår passion för att göra högkvalitativ mat och dryck tillgänglig för alla genom att leverera extra jungfruolivolja, San Marzano-tomater och lufttorkad pasta till dig. Italien har aldrig varit närmare.

Meet the producers

Vi vill lära känna våra producenter. Och vi vill att du ska lära känna dem också! Kom till oss på helgerna då vi träffar några av våra favoritproducenter som har varor i säsong. Då finns möjligheten att träffa människorna bakom produkterna i vår saluhall, allt från de bästa charkuterierna och ostarna, till torrone och cantucci. Dessutom vill vi att du ska lära känna våra produkter. Därför anordnar vi även egna provsmakningar i vår saluhall där du får smaka på och lära dig mer om våra produkter.

Eftersom vi gör det här tillsammans, så är du med och bestämmer vad vi har på våra hyllor. När du önskar kvalitetsprodukter, stödjer du de lokala bönderna, fiskarna, slaktarna och bagarna.

Provsmakningar hos oss under 2020

Just nu finns inga planerade provsmakningar i butiken. Håll utkik här för kommande uppdateringar!

 

 

 

 


* Vad betyder DOP?
DOP står för Denominazione d’Origine Protetta. DOP-etiketten garanterar att råvaran produceras, bearbetas och förpackas i en viss geografisk zon och enligt tradition.