Ost- & charkveckor på Eataly

Charkuteri- och ostälskare, gör er redo! Från 15 januari till 24 mars håller Eataly Stockholm i olika temaveckor med mängder av smakprov av Italiens bästa specialiteter! Självklart kommer våra produktspecialister vara på plats för att berätta om veckans italienska salumi och formaggi.

Under 10 (!) veckor djupdyker vi in bland våra salumi & formaggi (charkuterier och ostar) för att du ska kunna få smaka på och lära dig mer om alla godheter som kommer från Italien, från norr till söder. Häng med oss den 19-25 februari för att lära dig och smaka på…

CHARKUTERIPRODUKTER

Under en hel vecka, från den 12-18 februari, bjuder vi in till att upptäcka italienska fläskprodukter, från porchetta till mortadella! Vi bjuder på en mängd delikata och högkvalitativa specialiteter från några av våra favoritproducenter. Se hela provsmakningsschemat nedan:

VECKANS GRATIS SMAKPROV

Porchetta från Bacalini
Mortadella Presidio Slow Food från Negrini
Capocollo från Falaschi
Guanciale från Antica Ardenga

 

KOMMANDE TEMAVECKOR:

26 februari-3 mars: Pecorino Week

4-10 mars: Salame Week

11-17 mars: Parmigiano Week

18-24 mars: Caciocavallo & Provolone Week

 

En av italiensk mest älskade ostar Grana Padano