På gång i januari

Musik till maten, vin vid 18 och debriefing med pizza. En god fortsättning på det nya året börjar hos Eataly Stockholm. Förboka eller kom spontant.

PIANOKVÄLLAR

Måndagar 18.00-20.00, start 17 januari.

Eataly Stockholm huserar på en historisk plats där kulturens vingslag ekar högt. I forna biografen Röda kvarn har en gång filmmusiken ekat och satt stämning. Våra pianokvällar kan ses som en honnör till kultur och historia. En musiksal som tar middagen på allvar, eller en restaurang som tycker mat serveras bäst ihop med musik. Oavsett hur vi väljer att formulera oss denna kväll är det ändå maten och musiken som kommer tala för sig själva.

 

Kom för en kombo utöver det vanliga: Piano Night- varje måndag mellan 18.00-20.00  med start 10e januari på La Piazza! Menyn är a la carte.

Pianokvällar hålls i restaurangen La Piazza.  För att boka så reservera en plats i restaurangen under en måndag mellan 18.00-20.00. 

BOKA LA PIAZZA

WINE O’CLOCK

Torsdagar, 18.00 med start 13 januari.

Varje torsdag kl. 18.00 avgår resan till Italienska vingårdar och en unik smakpalett. Ihop med Italiens bästa viner serveras streetfood-specialiteter. I priset ingår smakprovning av 3 olika viner ihop med kvällens tagliere (bricka med italienska delikatesser).
Samtliga riktlinjer följs för att du ska kunna ta del av en säker upplevelse hos oss.

 

NÄR: Varje torsdag med start 13 januari, kl. 18.00. 
PRIS:
295 kr/person
VAD: Provning av 3 viner samt tagliere med typisk streetfood från Italien.

BOKA WINE O´CLOCK

 

AFTERWORK PÅ ITALIENSKT VIS

Välj dryck från en lista med utvalda drycker och avsluta dagen med något svalkande och en bit pizza. Eller sluta inte vid Afterwork – omfamna det på italienskt vis. Låt vår afterwork bli apertivo och väck aptiten. Apertivo är nämligen en drink före middagen, en upplevelse som blivit en kulturell ritual i Italien. Traditionen kommer från det latinska verbet aperire, “att öppna” magen innan du äter middag. Följaktligen har italienare i århundraden sagt skål – cin cin – över drycker och aptitretare under de tidiga kvällstimmarna mellan arbete och middag. Traditionellt är en aperitivo en kolsyrad, bitter och låg alkoholhaltig-dryck, som spritzen gjord på prosecco, Aperol och mineralvatten. Idag är valen fler och beställningar går från vin till öl till en mängd blandade drinkar. En typisk aperitivo inkluderar mindre snacks som kex, oliver, charkuterier, ost och bröd. Sluta här eller fortsätt med en god middag i någon av våra restauranger.

 

NÄR: Mån-tors från 16.00-19-00
PRIS:
150 kr/person
VAD: 1 dryck från kvällens lista och en slice pizza alla pala

 

 

En god fortsättning på det nya året börjar hos Eataly Stockholm