Panettone Day – 20% rabatt på alla panettoni och pandori

Den italienska julkakan panettone på Eataly Stockholm

Gör er redo att upptäcka Italiens julkakor amici. Den 27 november är det dags för PANETTONE DAY – en hel dag tillägnad de fluffiga, smakrika julkakorna. Och det betyder 20% ​​rabatt på alla panettoni och pandori när du köper två eller fler på Eataly Stockholm.

 

ÖVER 15 VARIANTER

Oavsett om du föredrar den klassiska varianten fyllt med kanderad frukt eller modernare sorter med nougat eller choklad hittar du den perfekta panettonen på Eataly Stockholm! Med över 15 olika typer av den traditionella italienska julkakan finns det något för varje smak. Med sin unika, festliga förpackning är panettonen dessutom en perfekt julklapp till dina nära och kära. Enligt den italienska traditionen bringar den både lycka och välfärd till nästa år!

Panettone e Pandoro Party

JULKLASSIKERN FRÅN ITALIEN

Om det finns ett måste för italienarna under julhelgerna så är det panettone. Varje år sötar den italienska kakan julen. I Italien kombineras ofta ihop med kaffe eller vin. För att ge din skiva en extra festlig twist, kombinera den med vispad grädde, färska bär och mörk choklad – eller varför inte ett lager pistaschkräm. Kom förbi vår matmarknad för att ta med den italienska julen hem till dig.

Complimentary Tasting: Panettone & Pandoro

VAD ÄR EGENTLIGEN PANETTONE?

Panettone betyder bokstavligen ”stort bröd” och är en söt, äggig kaka som traditionellt dekoreras med kanderad och torkad frukt (även om vi älskar modernare varianter, som hasselnötter eller choklad). Den kommer ursprungligen från Milano och tar upp till 30 timmar och jäsa (!), vilket gör att även den mest erfarna nonna (mormor/farmor) oftast köper den från sitt favoritbageri.

Läs mer om de klassiska julkakorna panettone och pandoro här!