Pizza week – pizza hela veckan

Mellan den 22-28 november exploderar kärleken för pizza på Eataly Stockholm. Pizza alla pala av Italian cousins, Wine festival pizza edition och Napolitansk pizzakväll. Utöver event och temakvällar rekommenderar vi en vända till vår matmarknad. Här finns toppingen att avnjuta som tilltugg, eller för den ambitiöse – för att skapa pizza av hemma. Kom och ät, handla och lär.

 

Festivalen där vin och mat förenas gör åter entré – nu med särskilt fokus på pizza. Välkommen och förgyll hösten med pizzans alla färger

BOKA WINE & FOOD FESTIVAL - PIZZA EDITION

 

 

Under höstens pizzavecka dedikeras den napolitanska pizzan en helkväll – upptäck napolitanska smaker, fulländade i vår guldklädda stenugn. Menyn är unik för eventet och avnjuts i vår vackra guldsal på övervåningen. Obs! Glöm inte att säkra din plats för detta event. Förbokning krävs.
BOKA WINE NAPOLETANA NIGHT

 

Kom och upptäck Pizza Alla Pala av och med Italian Cousins.

 

…Och glöm inte att besöka vår matmarknad för att inspireras, kanske prova att göra pizza på egen hand – vår personal finns tillhands med tips. En riktigt god pizza formas av en kocks experthänder. Men råvarorna den skapas av är kanske ännu viktigare, de måste vara äkta italienska ingredienser. I vår marknad finner du endast noga utvalda råvaror.

 

 

ÄT. HANDLA. LÄR