Prisad pizza på Eataly

prisad pizza eataly stockholm

Eataly Stockholm vinner pizzapris

Vi har något väldigt spännande att berätta för er, amici. Nu kan vi stolt tillkännage att vi har vunnit Gambero Rossos prestigefulla pizzapris! Det italienska mat- och vinmagasinet utser varje år de bästa italienska restaurangerna, och i maj tog vi emot utmärkelsen Top Italian Restaurants 2022 för våra pizzor. Priset är känt i hela Italien, och bland passionerade matälskare världen över. Vi kan nu med stolthet säga att vi erbjuder några av Sveriges bästa pizzor!

Guiden delar ut utmärkelsen i fyra olika kategorier. Pizzapriset, som betygsätts med pizzaslices, går till italienska pizzerior som använder de finaste färska ingredienserna, visar respekt för enkla råvaror och erbjuder pizzor av högsta kvalitet.

Eataly Stockholms vinst motiveras med just det – vår användning av högkvalitativa ingredienser, ekologiskt mjöl, en lång tillagningsprocess (vi jäser pizzadegen i 50 timmar!) och såklart den autentiska smaken. Utmärkelsen ges till alla våra pizzor: den romerska Pizza alla Pala, Pizza al Padellino samt vår Pizza Originale med krispiga kanter och fluffig mitt.

Välkommen till oss för att njuta av högkvalitativ pizza – nybakad från vår rykande heta ugn, till ditt bord. Boka ditt bord nedan för att testa den själv!

BOKA BORD

Vad är Gambero Rosso?

Gambero Rosso är Italiens största mat-, vin- och restaurangguide och kan jämföras med svenska White Guide. Guiden grundades 1987 och har en egen onlineguide, där alla rankade italienska restauranger presenteras.

Välkommen till Eataly för äkta italiensk pizza mitt i Stockholm. Ci vediamo, vi ses!