Privata event och chambre separee

hyra privat rum till middag och fest i stockholm

Håll ditt event på Eataly: exklusiva rum och festmöjligheter 

På Eataly tror vi att en av de största källorna till glädje är det som sker runt matbordet. Låt oss hjälpa dig att skapa oförglömliga event och minnen med utsök italiensk mat i en härlig och exklusiv atmosfär.

Vi erbjuder en mängd möjligheter för alla dina event och tillställningar, från konferensen och teambuildingen till födelsedagsfesten och middagen, i något av våra fem chambre separée (du kan till och med hyra hela La Piazza, eller hela Eataly!)

Vi är flexibla och har stora möjligheter att skräddarsy ditt event utifrån dina önskemål. Kontakta oss och låt oss hjälpa dig skapa din perfekta tillställning!

UPPTÄCK EVENTMÖJLIGHETER

Menyer

Det finns inget vi Eatalienare älskar mer än mat. För att göra din tillställning till något riktigt speciellt har våra passionerade kockar skapat välsmakande menyer med aptitretande italienska rätter, tillagade på de bästa råvarorna.

Mingla medan du smuttar på en Spritz tillsammans med fluffig romersk pizza, njut av en trerätters-middag med några av Italiens bästa klassiker och noggrant utvalda viner eller låt dina gäster smaka på de finaste ostarna och charkerna.

Alternativen är många och kännetecknas alltid av en genuin smak av Italien. Upptäck våra menyer nedan, från specialkomponerade helhetsmenyer till utsökta bufféalternativ.

SE MENYER SE BUFFÉMENYER

 

Kontakta oss med din förfrågan!


Våra rum

Oavsett om du letar efter en plats till företagsfesten, vårens teambuilding, födelsedagsfirandet eller konferensen, har Eataly Stockholm den perfekta platsen för dig.

Vi erbjuder möjligheten att hyra fem olika rum, från vår gyllene pizzasal och intima bar till vår skola, perfekt för både teambuilding, konferenser med projektor och möten. Stor eller mindre tillställning, vi har något för alla.

perfekt festlokal i tidigare biograf på Eataly Stockholm

LA PIAZZA

Vill du hyra Stockholms vackraste lokal? Nu erbjuder vi möjligheten att hyra hela La Piazza, belägen i den tidigare biografen Röda Kvarn med glimrande kristallkronor och originaltakmålningar. Företagsfest, bröllopsmiddag (och till och med ceremoni!) eller privat tillställning – här är allt möjligt!

Kapacitet: 155 sittandes, 250 ståendes

Mejla info@eataly.se för frågor eller för att boka La Piazza.

bröllopslokal i italiensk stil på Eataly Stockholm

GYLLENE RUMMET

Kliv in i vårt gyllene, vackra rum där vår ståtliga pizzaugn tar plats. Det här rummet med enastående arkitektur, noggrant designade detaljer och härligt dagsljus passar perfekt för alla dina evenemang: från konferenser och teambuilding till privata middagar och födelsedagsfester. Lägg till vår pizzaupplevelse för att se er egen pizzabagare göra italiensk pizza mitt framför era ögon.

Kapacitet: 40 sittandes, 65 ståendes

Mejla info@eataly.se för frågor eller för att boka Golden oven room.

intimt chambre separee för privata event på eataly stockholm

VINRUMMET

Längre in på vår övervåning hittar du vårt vackra, lite mindre rum “Wine Room”. I den intima, tjusiga lokalen välkomnar vi upp till 20 personer. Här kan du njuta av både italiensk design, stämning och mat under ditt event, från middagar och möhippor till möten och provsmakningar.

Kapacitet: 20 sittandes, 30 ståendes

Mejla info@eataly.se för frågor eller för att boka Wine Room.


Hyr privat bar till dina event på Eataly

PRIVATA BAREN

Välkommen till vår charmiga bar med marmordetaljer och vackra inslag av träen trappa upp.

Vår bar och dess avslappnade och mysiga atmosfär ger plats för intima samtal och uppfriskande cocktails , och är den perfekta platsen för mindre mingel och drinkar med vänner och kollegor.  

Kapacitet: 20 sittandes, 40 ståendes

​Mejla info@eataly.se för frågor eller för att boka vår privata bar.

LA SCUOLA

MATLAGNING OCH MIDDAGAR

Vill du göra något roligt med företagets anställda, till möhippan eller ditt privata firande? Lär dig hur du skapar traditionella italienska recept från grunden i vår matlagningsskola La Scuola!

Utöka din vinkunskap med en guidad provning, gör din alldeles egna färska pasta eller låt en din egen kock skapa en italiensk middagsupplevelse till dig.​​ La Scuola är den perfekta platsen för skräddarsydda matlagningsupplevelser, provningar, hands-on kurser samt privata luncher och middagar.

 

KONFERENSER OCH MÖTEN

Med en tv och projektor på plats passar La Scuola utmärkt för att hålla nästa konferens, möte eller kreativ brainstorming på. Gör dina möten ännu bättre genom att lägga till nybryggda cappuccino och söta bakverk från vårt alldeles egna café, eller en utsökt lunch från vår restaurang på nedervåningen!

Kapacitet: 12 personer, för större grupper erbjuder vi kurser och upplevelser i våra större lokaler på plats, som exempelvis i det gyllene rummet.

​Mejla info@eataly.se för frågor eller för att boka La Scuola.


Redo att skapa en fantastiskt tillställning i vår italienska atmosfär?

Kontakta oss med din förfrågan!

privat event lokal med mat möjligheter i stockholm