Exklusiva regionala middagar: Rom & Piemonte

Kära amici, vi får finbesök i september! Under två unika kvällar har du chansen att uppleva en trerättersmeny med regionstema: Rom respektive Piemonte. Upplev regionerna under kristallkronorna på vår italienska piazza, mitt i Stockholm!

REGIONAL MIDDAG: ROM 

NÄR: torsdag 5 september 19.30-22.30
VAD: Upplev en utsökt middag i äkta romersk stil! För en kväll får vi ett unikt besök av Gianluca Formichella från Forma Ristorante, Civitavecchia. Under kvällen kommer han bjuda på en fantastisk trerättersmeny med romerska specialiteter. Välj mellan två biljetter – trerättersmiddag utan vin eller trerättersmiddag parat med ett vinpaket. Alla vägar leder till Rom, och idag är det extra nära!
PRIS: utan vinpaket: 595kr med vinpaket 995kr

REGIONAL MIDDAG: PIEMONTE 6 SEPTEMBER

NÄR: torsdag 6 september 19.30-22.30
VAD: Piemonte är känd för läckra delikatesser, imponerande viner och sitt vackert landskap. Nu har du chansen att uppleva det piemontesiska köket, mitt i Stockholm! För en kväll får vi ett unikt besök av Enrico Panero, Eatalys kökschef från Eataly i Piemonte, som bjuder på en alldeles speciell piemontesisk trerättersmiddag. Välj mellan två biljetter – trerättersmiddag utan vin eller trerättersmiddag parat med ett vinpaket.
PRIS: utan vinpaket: 595 kr med vinpaket 995 kr

Se menyerna

 

Vi ses 5-6 september för att njuta av god mat och dryck under kristallkronorna tillsammans!
Behöver du hjälp eller har frågor? Mejla oss på info@eataly.se eller ring +46 8 400 17 500 så hjälper vi dig!