Regionala middagar

Följ med oss när vi smakar oss igenom Italiens mångfaldiga gastronomi!

Varje torsdag kan du smaka på några av de mest ikoniska italienska köken, från Alperna till romantiska Venedig och charmiga Rom.

Varje kväll får du njuta av en specialkomponerad trerättersmiddag, från antipasto till dessert, tillagade enligt regionala traditioner på de finaste råvarorna för 295 kr.

Till middagen erbjuds ett väl utvalt vinpaket med tre glas vin, kurerat av våra dryckesexperter för en extra kostnad.

Upptäck våra kommande destinationer nedan och följ med oss för att upptäcka regionala specialiteter.


VAD: En trerättersmiddag med ett nytt regionalt tema varje vecka. Vänligen notera att menyn är förbestämd.
NÄR: Varje torsdag kl. 18.00. Se datum och destinationer nedan.
PRIS: 295 kr. Lägg till ett vinpaket med tre viner för 250 kr extra.
VAR: På La Piazza, vår vackra restaurang med kristallkronor.

BOKA DITT BORD

Kommande destinationer

25 april – Ligurien
2 maj – Kalabrien
9 maj – Södra Italien


Ligurien | 25 april

Farinata soffice con peperoni arrosto e caprino
Kikärtsbröd med ugnsrostad paprika och caprinoost

Penne al pesto genovese con patate e fagiolini
Pasta med basilikapesto, potatis och brytbönor

Torta ai pinoli e crema pasticcera
Pinjenötskaka serverad med vaniljkräm


Kalabrien | 2 maj

Baccala e peperoni cruschi 
Rimmad torsk med torkad söt paprika

Fileja al sugo di nduja e stracciatella
Pasta med stark ndujasås och krämig stracciatella

Tortino al cioccolato e peperoncino 
Chokladfondant med chilipeppar


Södra Italien | 9 maj

Frittelle di melanzane su crema di pomodoro 
Auberginekroketter serverad på tomatsås

Impepata di cozze con crostini al aglio
Sauterade blåmusslor i vitt vin med krispiga vitlökscrostini

Panna cotta alla frutta primaverile
Pannacotta med säsongens frukter


Håll utkik här för kommande menyer och destinationer!

Frågor? Mejla oss på info@eataly.se så hjälper vi dig så snart vi kan!