La Salumeria

LA SALUMERIA

Oavsett om du är ute efter en snabb, god lunch (tänk: panini, sallader och charkbrickor) eller Italiens bästa ostar och charkuterier är vår La Salumeria på vår piazza platsen att gå till!

La Salumeria är öppen måndag till fredag kl. 11.00-19.00 och erbjuder ett stort sortiment av kvalitetsprodukter, från Parmigiano Reggiano DOP och mängder av pecorino till Prosciutto di San Daniele och mortadella. På plats finns vår produktexpert redo att ge tips och råd. I salumerian kan du även njuta av en god måltid där du väljer från vårt utbud av högkvalitativa ingredienser.

Se meny

Upptäck vår nya ost- och charkdisk samt nya måltider att njuta av nedan!

OST- OCH CHARKDISK

Italien har en lång historia och tradition inom området ost och salumi (charkuterier). Vi på Eataly respekterar den traditionen genom att importera de bästa charkuterierna och finaste ostarna som Parmigiano Reggiano, Grana Padano, Pecorino Romano, Prosciutto di San Daniele, prosciutto cotto och Culatello och många fler. På plats finns våra produktspecialister som hjälper dig hitta rätt produkter för dig.

 

KOMPONERA DIN SALLAD, PANINO OCH TAGLIERE

I vår Salumeria erbjuder vi ett antal rätter med fokus på våra ost- och charkprodukter, som du får komponera själv! Du väljer vad du vill ha i din panino (macka), vad din sallad ska bestå av eller vad som ska ligga på din tagliere (ost- och charkbricka). Lägg till ditt val och dryck och tada – en högkvalitativ, utsöt måltid är redo för att ätas på plats eller tas med dit du ska.

SEE MENU