Varje vecka på Eataly Stockholm

Det är alltid full fart på Eataly! Varje dag kan du upptäcka nya italienska traditioner och upplevelser. Det här händer varje vecka på Eataly Stockholm:

 

VECKANS EVENT PÅ EATALY STOCKHOLM

NY! MARTINI APERITIVO FRIDAY

Fredagar kl. 16.00-20.00, en trappa upp i Pasta & Pizzas bar

Vi firar fredag med ett av Italiens kanske bästa koncept: aperitivo! Den här italienska traditionen innebär att vänner träffas efter jobbet för en drink ihop med mindre tilltugg som oliver, små smörgåsar och ost. Träffa vännerna eller ta med dig kollegorna för specialdrinkar och italienska snacks en trappa upp på Pasta & Pizza.

IT’S WINE O’CLOCK

Måndag till fredag, 16.00-19.00, La Piazza

En afterwork på italienskt vis. Träffa vänner och familj för lite italienska godheter: smutta på ett glas vin ihop med en tagliere 3 olika pizza alla pala-bitar. Allt för 135 kr!

 

italiensk fritto misto

FRITTO MISTO & SPARKLING WINES

Tisdagar från 19.00, La Piazza

Friterade, gyllene och krispiga läckerheter från havet. Vi pratar om den ikoniska italienska fritto misto! Njut av smaken av Medelhavet ihop med ett glas italienskt bubbel varje tisdag från kl 19 på La Piazza. 245 kr.

god italiensk pizza

PIZZA EXPERIENCE

Tisdagar, restaurang Pasta & Pizza

På Eataly tycker vi att det alltid finns en anledning till att äta pizza! Och varför behöva välja en smak? Med vår nya pizzaupplevelse får du fyra mindre varianter av vår napolitanska pizza. Du väljer sällskapet och pizzorna, vi startar ugnen. Varje tisdag från 16.30. Pris: 330 kr för två personer. Buon appetito!

 

drink aperol spritz

SPRITZ NIGHT

Onsdagar från 17.30, La Piazza

Onsdagar betyder Spritz! Den bittersöta drinken har omisskännlig, livfull orange färg och har i Italien blivit en social drink att träffa vänner över innan middagen, ofta ihop med små smörgåsar och oliver. Nyfiken? Testa en italiensk aperitivo på La Piazza!

 

stor skål spaghetti eataly stockholm

RED WINE SPAGHETTI NIGHT

Onsdagar från 17.00, restaurang Pasta & Pizza

Vad händer på restaurang Pasta & Pizza på onsdagar? Då är det rödvin och spaghetti som gäller! Alla onsdagar från 17.00 kan ta med dig någon du tycker om för att njuta av extra mycket pasta. Du får nämligen en padella – kastrull – med en veckans smarriga pasta att dela på för två personer.
Pris utan vin | 270 kr
Pris med vin | 695 kr

gnocchi

THURSDAY IS FOR GNOCCHI

Torsdagar, restaurang Pasta & Pizza

Gnocchi – de fluffiga små kuddarna gjorda på potatis och mjöl – är en italiensk klassiker. Upptäck den på ett nytt sätt med vår gnocchi-torsdag! Du får testa tre gnocchirätter med olika såser.

BBB – BAROLO, BARBERA, BARBARESCO

Torsdagar från 19.00, La Piazza

Upptäck tre av Piemontes mest kända viner: Barolo, Barbera och Barbaresco på vår livliga piazza. Vi erbjuder en parning med tre kända rödviner och en huvudrätt, noga utvald av våra kockar. Ta del av en vinprovning med ett glas av vardera vin och den utvalda huvudrätten för 345 kr.

 

italiensk restaurang med god mat

För en italiensk upplevelse, bara några steg från Stureplan i centrala Stockholm.

 

 

 

 

 

 

Benvenuti!