Varje vecka på Eataly Stockholm

Det är alltid full fart på Eataly! Varje dag kan du upptäcka nya italienska traditioner och upplevelser. Det här händer varje vecka på Eataly Stockholm:

 

IT’S WINE O’CLOCK

Måndag till fredag, 16.00-18.00, La Piazza

En afterwork på italienskt vis. Träffa vänner och familj för lite italienska godheter: smutta på ett glas vin ihop med en tagliere 4 olika pizza alla pala-bitar. Allt för 135 kr!

 

italiensk fritto misto

FRITTO MISTO & SPARKLING WINES

Tisdagar från 19.00, La Piazza

Friterade, gyllene och krispiga läckerheter från havet. Vi pratar om den ikoniska italienska fritto misto! Njut av smaken av Medelhavet ihop med ett glas italienskt bubbel varje tisdag från kl 19 på La Piazza. 245 kr.

 

drink aperol spritz

SPRITZ NIGHT

Onsdagar från 17.30, La Piazza

Onsdagar betyder Spritz! Den bittersöta drinken har omisskännlig, livfull orange färg och har i Italien blivit en social drink att träffa vänner över innan middagen, ofta ihop med små smörgåsar och oliver. Nyfiken? Testa en italiensk aperitivo på La Piazza!

 

BBB – BAROLO, BARBERA, BARBARESCO

Torsdagar från 19.00, La Piazza

Upptäck tre av Piemontes mest kända viner: Barolo, Barbera och Barbaresco. Vi erbjuder en parning med tre kända rödviner och en huvudrätt, noga utvald av våra kockar. Ta del av en vinprovning med ett glas av vardera vin och den utvalda huvudrätten för 345 kr.

 

italiensk restaurang med god mat

MUSIC & WINE

Fredagar från 19.00 på La Piazza från och med den 20 september

Varje fredag blir det extra helgkänsla med livemusik på vår italienska piazza. Då erbjuds tre utvalda viner på glas från en särskild region i Italien. Skåla in helgen i det du föredrar eller kom förbi för att njuta av högkvalitativ italiensk medan bandet spelar på scenen.

 

god italiensk pizza

PIZZA EXPERIENCE

Tisdagar, restaurang Pasta & Pizza

På Eataly tycker vi att det alltid finns en anledning till att äta pizza! Och det finns alltid mer att upptäcka. Testa vår pizzaupplevelse där du får beställa in fyra mindre pizzor! Nu slipper du välja en enda variant. 330 kr för två personer.

 

gnocchi

THURSDAY IS FOR GNOCCHI

Torsdagar, restaurang Pasta & Pizza

Gnocchi – de fluffiga små kuddarna gjorda på potatis och mjöl – är en italiensk klassiker. Upptäck den på ett nytt sätt med vår gnocchi-torsdag! Du får testa tre gnocchirätter med olika såser.

ITALIAN TAPAS & COCKTAILS

Måndag-fredag 16.00-18.00, restaurang Prima

Slipp välja en enda rätt och få in flera mindre istället! På Primas afterwork ingår både italienska tapas och en drink för 170 kr. Få ett urval av godheter som italienska köttullar, siciliansk grönsaksröra, bruschetta och njut med någon du tycker om!

 

GIN & TONIC NIGHT

Fredagar på restaurang Prima

Varje fredag är Gin & Tonic kväll på Prima! Ta del av skön musik, en härlig fredagsstämning och en speciell lista med gin och tonic-drinkar till ett specialpris.

NEGRONI NIGHT

Lördagar på restaurang Prima

Med en bittersöt och uppfriskande smak har Negroni blivit en av Italiens mest kända cocktails. Varför? Det kan du upptäcka på Primas Negroni Night. Ta del av den ikoniska drinken med en särskild drinklista och specialpris.

 

 

 

 

 

 

 

Benvenuti!