Vetz Night: sommarbaren med läskande drinkar 

Allas vår självklara cocktailingrediens, även känd som semesterns stämningshöjare, hittar en given plats i årets sommardrink: Vetz Spritz. 

Nedkyld av isbitar och åtföljd av citron eller apelsin, är Vetz drinken uppfriskande och läskande som få.  En varm sommarkväll med Vetz i handen går numera under namnet Vetz Night. Välkommen att njuta av italienska sommarvibbar och fira spritzkulturen hos Eataly Stockholm.

 

 

Stockholmsbaserade Vetz Team är omtalade för sina evenemang, och i sommar samarbetar teamet med Eataly Stockholm för att skapa upplevelser med italienska vibbar i världsklass. Det är ingen tillfällighet att gäster kan förvänta sig en minnesvärd upplevelse. Med fingertoppskänsla för detaljer, kunskap och erfarenhet om hur en sommarbar som erbjuder apertivo med uppfriskande cocktails ska se ut, utlovas sommarevenemang att minnas. Varje onsdag. Hela sommaren.

 

– Våra kunder har höga förväntningar på våra evenemang, och denna gång bygger vi konceptet kring marknadens bästa dryckesingrediens, så vi kan med självsäkerhet utlova ett superbt evenemang med hög kvalité och sommarvibbar, säger Mattia Gramaglia, Eataly Stockholm.

Vetz är en enastående apertivo, utformad för att frambringa glädjefyllda stunder för den som avnjuter. Eataly Sommardagar beskrivs kanske bäst som sinnenas dagar. Res till Eataly stockholm och du reser till den italienska sommaren, träffar nya människor och njuter av spännande smaker.

 

Välkommen att njuta av sommarbaren Vetz Night!

BOOK

NÄR: Varje onsdag under juli & augusti

PRIS: 225

VAD: 1 dryck (vetzdrink eller vin) + tagliere misto (välfylld bricka med väl utvalda apertivos – pizza alla pala, olives, taralli).