Wine & Food Festival – Tillbaka 27e oktober!

Wine festival är äntligen tillbaka! Vi har längtat. Önskat. Hoppats. Och nu den 27e oktober är det äntligen dags – höstens härligaste kväll med italiensk streetfood och vinprover är här!

BOKA WINE & FOOD FESTIVAL

La Piazza bjuder in till höstens härligaste skål- under glittrande kristallkronor och i en sal med fantastisk akustik kommer cin-cin i vin eka högt. Följ bokningsknappen och välj ett av tre fantastiska paket, som du även kan läsa mer om nedan. 

 

Plats: La Piazza 

Datum: 27 oktober 

Tid: 18.00 – 23.00 

 

Efter en lång period med restriktioner tror vi att denna kväll är mer än efterlängtad.  Därför satsar vi i år på en stor italiensk buffé och över 40 olika vinsorter att välja bland. På den välfyllda buffén finner du ostar, charkuterier, pizza, pasta, friterat, vegetariska alternativ och klassiska sötsaker såsom tiramisu och cannoli.

Denna kväll handlar såklart om att skåla och njuta av livet, men kvällen är också en unik möjlighet att lära sig mer om Italiens fantastiska viner. Våra experter finns tillgängliga för frågor under kvällen och vi är av övertygelsen att ju mer du kan, desto mer kan du njuta. Observera att detta är ett stående event där sittplatser och bord i första hand är reserverade för dig som väljer VIP paket. Minimiålder: 18 år

 

VÄLJ DITT PAKET

1. VÄLJ DITT PAKET
Välj mellan 3 olika paketerbjudanden:
5 vinprover + buffé (350 sek)
8 vinprover + buffé (500 sek)
VIP 5 vinprover +buffé + eget bord  (650 sek)

2. BOKA
Boka på vår hemsida via bokningsknappen ovan, eller genom att trycka här.


3. HÄMTA ACCESSKORT
Se bokningsbekräftelse som kommer till din mail och följ anvisningarna för var och när du kan hämta ditt accesskort och vinglas.

 

 

Ju mer du kan, desto mer kan du njuta!