LA PIAZZA

I hjärtat av Eataly Stockholm ligger piazzan som hämtar inspiration från ett livligt italienskt torg där vänner och familj samlas för att umgås över ett glas vin och en bit mat. Piazzan är den perfekta platsen för en snabb lunch, en fördrink med vänner eller en äkta italiensk middag

BOKA NU
PRIMA

Prima välkomnar dig med en klassisk atmosfär men med en ung och modern twist och har också ha en uteservering året runt. Prima serverar lunch och middag och omvandlas så småningom till en livlig bar på senkvällen. Menyn fokuserar på en mängd olika piattini (smårätter) men har också några frestande piatti (huvudrätter). Menyn anpassar sig efter säsong och lämpar sig allra bäst för sharing, men självfallet kan du beställa in egna rätter om du så vill.

BOKA NU
LA PASTA & LA PIZZA

Pasta och pizza är bara toppen på det italienska (och eatalienska) isberget men det är inte för inte som det är Italiens mest älskade kulinariska exportvaror. Eataly Stockholm samarbetar med experter från Rossopomodoro, ett äkta napolitanskt pizzaföretag, för att ge dig en äkta napolitansk pizza. Tänk krämig mozzarella, söta fullmogna San Marzano-tomater, smidig och luftig deg i en vedeldad ugn där den perfekta, lite sotiga pizzan tillagas på 90 sekunder.

BOKA NU