LA PIAZZA

I hjärtat av Eataly Stockholm ligger piazzan som hämtar inspiration från ett livligt italienskt torg där vänner och familj samlas för att umgås över ett glas vin och en bit mat. Piazzan är den perfekta platsen för en snabb lunch, en fördrink med vänner eller en äkta italiensk middag

BOKA NU
PRIMA

Prima välkomnar dig med en klassisk atmosfär med en ung och modern twist. Med en uteservering året runt serverar Prima frukost, lunch och middag med en meny anpassad efter säsong. Så småningom förvandlas restaurangen till en livlig bar som erbjuder härlig stämning och en varierad drinklista.

BOKA NU
LA PASTA & LA PIZZA

Pasta och pizza är bara toppen på det italienska (och eatalienska) isberget men det är inte för inte som det är Italiens mest älskade kulinariska exportvaror. Eataly Stockholm samarbetar med experter från Rossopomodoro, ett äkta napolitanskt pizzaföretag, för att ge dig en äkta napolitansk pizza. Tänk krämig mozzarella, söta fullmogna San Marzano-tomater, smidig och luftig deg i en vedeldad ugn där den perfekta, lite sotiga pizzan tillagas på 90 sekunder.

BOKA NU