La Piazza

Eatalys restaurang La Piazza

I hjärtat av Eataly Stockholm ligger La Piazza, piazzan som hämtar inspiration från ett livligt italienskt torg där vänner och familj samlas för att umgås över ett glas vin och en bit mat. Piazzan är den perfekta platsen för en snabb lunch, en fördrink med vänner eller en italiensk middag. I varje hörn hittar du specialiteter som den romerska street-food rätten pizza alla pala, en salladsbar med färska råvaror och Eatalys bästa ostar och charkuterier. På La Piazza finns även en restaurang som erbjuder högkvalitativ mat och en bred vinlista under glittrande kristallkronor.

För dig som är på språng eller vill ta med något till kontoret, parken, dit du än ska erbjuder vi vår snabba italienska lunch. I den ingår en mindre förrätt och en huvudrätt från lunchmenyn för 150 kr.

På lördagar under lunchen har vi endast drop-in, bord kan inte bokas i förväg.

———- MENYER ———-

 

SNABB LUNCHMENY

LUNCH & MIDDAG DESSERTMENY

Vår meny erbjuder ett brett utbud av allt från italienska ost och chark till kött- och fiskrätter. I mitten av lokalen hittar du vår största bar med ett brett vinsortiment från samtliga regioner i Italien, drinkar och öl. Piazzan är den rätta platsen för att njuta av la dolce vita i en unik atmosfär, mitt i Stockholm.

 

bricka med italienska ostar och charkuterier