Prima

Välkommen till Prima, vår mysiga italienska trattoria med tillhörande uteservering.

Restaurangen är öppen varje dag mellan kl. 11.00-22.00 och erbjuder en säker plats där du kan njuta av en utsökt lunch, smutta på en cappuccino och äta en högkvalitativ middag tillagad på våra finaste råvaror.

På menyn erbjuds en mängd autentiska italienska rätter, från utsökta antipasti till klassiska pastarätter och traditionell pizza. Dessutom serveras kaffe och italienska desserter som sicilianska cannoli och krämig gelato för en söt avslutning eller som eftermiddagsfika. För en smak av la dolce vita med drinkar och italienska snacks innan middagen erbjuds en särskild afterworkmeny.

 

SE MENY

 

Om du väljer att stanna hemma, låt oss ta hem Italien till dig. Klicka här för se rätter och beställa hem måltider direkt till din dörr.

 


Vi fortsätter att göra det vi gör bäst och respekterar alla officiella riktlinjer för att möta den nuvarande situationen på ett säkert sätt. Det innebär förbättrade rengörings- och saneringsprotokoll, proaktiv och interaktiv utbildning om hälsa och säkerhet med vår lokala personal samt proaktiv social distansering genom att placera alla bord med minst en meters mellanrum i enlighet med säkerhetsbestämmelser.