Eataly Restaurang

I sommar förvandlas Eataly till en sommarterass i Italien, en plats att umgås på och hämta livskraft vid. Med böljande, vild grönska som hörnpelare, hoppas vi att vår terrass tar dig till italienska semesterregioner och en stunds njutning. Vi erbjuder en sommarmeny med säsongsbetonade och lokala råvaror – allt för att ge dig en genuin smak av Italien, utan att du behöver lämna Stockholm.

Hos oss kan du, med vänner och familj, samlas för att njuta av friska viner och det traditionella italienska köket. När du kliver in genom våra dörrar omfamnar en varm bris från Italien dig – välkommen!

Eataly Restaurang Sommardagar har nu öppnat.
Reservera ett bord och njut av din italienska smakresa i sommar på Eataly Stockholm.
Öppettider: 11.00-22.30

BOKA BORD

 

 

MENY

 

 


Vi fortsätter att göra det vi gör bäst och respekterar alla officiella riktlinjer för att möta den nuvarande situationen på ett säkert sätt. Det innebär förbättrade rengörings- och saneringsprotokoll, proaktiv och interaktiv utbildning om hälsa och säkerhet med vår lokala personal samt proaktiv social distansering genom att placera alla bord med minst en meters mellanrum i enlighet med säkerhetsbestämmelser.