Färsk pasta: ät, handla och lär

Varje dag förvandlar våra pastai, eller pastaexperter, enkla ingredienser till komplicerade pastaformer av tre simpla ingredienser: vatten, mjöl och ägg. Upptäck en mängd högkvalitativa pastavarianter, inspirerade av italienska regionala traditioner, varje dag på Eataly Stockholm!

 

ÄT 

Sätt dig ned i våra vackra lokaler, luta dig tillbaka och låt våra kockar göra jobbet. I båda våra restauranger La Piazza och La Piazzetta serverar vi en mängd utsöka rätter med vår hemgjorda färska pasta i fokus. Kom förbi för att upptäcka regionala smaker från hela Italien, från Fusilli med pesto och stracciatella till klassikern Spaghetto alle Vongole.

 

HANDLA

Känner du dig inspirerad av allt pastaprat? I vår Salumeria, i hörnet av La Piazza, hittar du varje dag högkvalitativa pastavarianter att ta med hem till dig. All pasta görs dagligen av vår pastaexpert på de finaste ingredienserna. Medan du är där, passa på att fråga vår kunniga personal om vilken pastasås som passar perfekt till din valda pastasort. Ta en sväng förbi matmarknaden, sedan: gå hem och imponera på familjen!

 

LÄR

Nyfiken på hemligheterna bakom den perfekta pastan? Kom, lär, laga och ät i vår matlagningsskola La Scuola! Under 2,5 timme får du testa på att göra din egen färska pasta under vägledning av vår kock och lärare. Vi avslutar givetvis kursen med att njuta av det goda resultatet!

 

BOKA EN KURS

 


Ät. Handla. Lär. Upptäck pasta med alla dina sinnen. 

Välkommen till Eataly!