EATALY finns här för dig

EATALY FINNS HÄR FÖR DIG – VI TAR ITALIEN HEM TILL DIG

Vi gör allt vad vi kan för att hjälpa till i en svår tid. Eataly finns här för att hjälpa dig fylla på i skafferiet, leverera högkvalitativa produkter direkt till din dörr och transportera dina favoriträtter hem till dig.

Hur kan du ta med Italien hem?

Fyll ditt kök med produkter med upp till 40% rabatt, från de bästa tomaterna till högkvalitativa olivoljor! Välj från vårt urval av basvaror till skafferiet och gör varje måltid till något alldeles speciellt!

Välj bland vårt urval av ingredienser till ditt skafferi för att göra dina rätter till något alldeles extra! Upptäck våra högkvalitativa italienska produkter, från pasta och pesto till charkuterier och ostar.

Lär dig tillaga enkla och autentiska italienska maträtter med våra recept på basvaror. Från en snabb och enkel italiensk frukost, till egen färsk pasta, enkel pasta al pesto och en äkta Aperitivo förflyttar du dig enkelt till Italien med dess smaker och kulturella traditioner.

För dig som vill stanna hemma levererar vi dessutom våra högkvalitativa produkter hem till din dörr. Behöver du en paus från matlagningen levererar vi även dina favoriträtter från Eataly. Beställer gör du enkelt med Uber Eats online eller via appen.

Vi gör allt vad vi kan för att hjälpa till i en svår tid.

Noi ci siamo, vi finns här för dig!